Gratis verzending vanaf €50, anders slechts €3,95 binnen NL   Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis   Vragen? Bel: 033 - 303 5911   Over ons

GolfCenter.nl Winter APK

GolfCenter.nl Winter APK

Geef uw golfset en golfschoenen een APK bij GolfCenter.nl. Al vanaf 50 bent u weer klaar voor volgend seizoen!

De Winter APK bieden wij tot 1 april 2017 aan. We hebben drie pakketten om uit te kiezen. U heeft de keuze uit:

Pakket 1: Loft-lie check & schoonmaken van uw clubs = 50

Pakket 2: Loft-lie check, schoonmaken van uw clubs & respiken van uw golfschoenen (spikes inbegrepen) = 65

Pakket 3: Loft-lie check, schoonmaken van uw clubs, respiken van uw golfschoenen (spikes inbegrepen) & regrippen = vanaf 125*

Het seizoen zit er weer op en hopelijk heeft u veel mogen genieten op en rond de golfbaan. Om volgend seizoen of tijdens de winterperiode te blijven genieten van golf, is het belangrijk dat uw clubs in orde zijn. Door veel spelen en trainen kan het voorkomen dat de clubhoofden zijn verbogen. Met de loft-lie check controleren we of de hellingshoek van de clubbladen nog in orde is en of de hoek tussen de shaft en het clubblad voor elke club gelijk is. Indien het niet klopt, passen we dit uiteraard direct aan.

Het vervangen van de spikes onder uw golfschoenen is ook geen overbodige luxe na een seizoen lang golfen. Vaak merkt u als u slechts één kapotte spike vervangt dat de andere spikes een stuk korter zijn. Het is dus belangrijk om alle spikes te vervangen na het golfseizoen. Dit doen wij graag voor u.

Het is ook een goed idee om minimaal één keer per jaar uw grips te vervangen. De grip is het enige contactpunt dat u heeft met de club. Het is zeer belangrijk dat u voldoende grip heeft, zodat u niet in de club hoeft te knijpen. Dat leidt tot een gespannen swing, wat u spel niet ten goede komt. Ook als u niet veel heeft gespeeld dit seizoen, is het verstandig uw grips te laten vervangen. Door hitte, vuil, zweet en uv-licht gaat de kwaliteit van de grip achteruit.

*Vanaf prijs gebaseerd op regrippen van 13 clubs en afhankelijk van type grip.