In onze golfshop in Amersfoort staan fanatieke golfers (single handicappers) voor je klaar. Zij helpen je graag met het uitzoeken van die nieuwe tas, schoenen, clubs, kleding, accessoires of andere golfartikelen. Je krijgt advies op basis van productkennis en ervaring. We luisteren graag naar je verhaal en voorkeuren en helpen met het vinden van de perfecte match.

Bezoek je onze webshop, dan zijn wij er uiteraard ook voor je. Wij geven graag advies via de telefoon, mail of chat. Je hebt altijd persoonlijk contact met één van onze fanatieke golfers. Zo voorzien wij iedereen die ons bezoekt, online of offline, van eerlijk advies op maat.

In onze werkplaats hebben wij alle middelen om clubs te repareren, grips te vervangen, loft en lie aan te passen en nog veel meer. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door mensen die hier jaren ervaring mee hebben en vakwerk leveren. Dat geeft vertrouwen in je materiaal en dat speelt een stuk fijner. 

Ook het vinden van een nieuw paar golfschoenen kan soms best lastig zijn. Daarom fitten wij golfschoenen ook. We kijken uiteraard naar de juiste maat, zowel in de lengte als in de breedte. We adviseren welke schoenen het beste bij jou passen op basis van je voeten en persoonlijke voorkeuren. Deze persoonlijke benadering hanteren wij bij iedereen en ongeacht het product dat je zoekt.

Jelle Bauman     advies-in-winkel.png          Beau-Bauman-GolfCenter_1.png

Jelle Bauman (hcp. 8.0)                            Ronald Bauman (hcp. 4.8)                            Beau Bauman (hcp. 6.1)

Adressen voor clubfittings

Golfcenter
Terminalweg 15
3821AJ Amersfoort