Clubfitting

Wilt u iets laten fitten? Vul het onderstaande formulier in en maak vrijblijvend een afspraak om bij ons langs te komen. 

insert_invitation
insert_invitation
insert_invitation


Bij GolfCenter.nl kun je terecht voor een fitting van een putter tot driver. Je kunt bij ons terecht voor een fitting van één club tot een volledige set. In onze golfshop in Amersfoort hebben wij een putting green en twee fitting ruimtes voorzien van een Flight Scope en Trackman. Daarmee verzamelen we alle belangrijke gegevens over de prestaties van de geteste clubs. Zo kunnen we een eerlijke vergelijking maken tussen verschillende clubs en met je huidige clubs. 

Bij elke fitting doen we een statische en dynamische meting. Tijdens de statische meting meten we je lichaamslengte, lengte van je pols tot de grond, de grootte van je hand en de lengte van je langste vinger. Bij de dynamische meting verzamelen we gegevens over je slag met onze Flight Scope of Trackman en doen we een loft en lie check. Het is ook mogelijk om op één van onze drie fittinglocaties op een driving range te worden gefit.

In onze collectie vind je clubs van alle bekende merken zoals: Ping, Callaway, TaylorMade, Titleist, Mizuno, Cobra, Odyssey, Scotty Cameron en Wilson. Ook beschikken wij over een groot assortiment shafts. Zo vinden we altijd de perfecte combinatie voor jou. In onze werkplaats kunnen we indien nodig direct de clubs aanpassen, zodat het perfect aansluit bij jouw swing. Een clubfitting in onze golfshop is gratis en je bent niet verplicht om tot een aankoop over te gaan. Maak dus snel een afspraak en ontdek of er winst te boeken is met een nieuwe club of set!

Adressen voor clubfittings

Golfcenter
Terminalweg 15
3821AJ Amersfoort