Tot 19-12-2019 profiteer je van gratis personalisatie van Titleist golfballen. Je ontvangt ook een gratis bal marker. Je kunt al bestellen vanaf 1 dozijn. De doorlooptijd is ongeveer 14 dagen. Voor het bedrukken wordt het lettertype Helvetica gebruikt in hoofdletters. Je kunt maximaal 3 regels van 17 tekens per regel op de ballen laten drukken. Het is niet mogelijk om bijzondere tekens te drukken.

Golfballen bedrukken

Wilt u uw golfballen laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een leuke tekst? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang die binnen 48 uur in uw mailbox.

  Golfballen voorzien van je logo of persoonlijke tekst? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om een korte tekst of een full colour logo, bij ons ben je aan het juiste adres. In bovenstaand formulier kun je een offerte aanvragen. Je krijgt binnen 48 uur een voorstel op maat. We maken altijd een scherpe aanbieding. 

  Je kunt kiezen uit één van de vele golfballen in ons assortiment. De bedrukte golfballen kunnen worden opgestuurd of worden afgehaald bij ons in Amersfoort. We hebben altijd persoonlijk contact, voor het perfecte resultaat. Je kunt bij ons ook terecht voor het bedrukken van kleding, accessoires of bijvoorbeeld het bedrukken van het voorvak van je golftas. Neem daarvoor aub contact met ons op via de mail, telefoon of chat.

  Adressen voor clubfittings

  Golfcenter
  Terminalweg 15
  3821AJ Amersfoort