Betaalwijzen

betaalmethoden%20golfcenter.jpg

De betaling wordt gedaan in een beveiligde omgeving. Uw gegevens zijn dus veilig als u bij ons bestelt. U kunt kiezen uit de volgende betaalwijzen:

1. iDEAL (gratis)

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. U betaalt snel en veilig online via uw eigen bank. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van iDeal.

2. PayPal (gratis)

Via PayPal kunt u betalen met uw creditcard zonder uw creditcardgegevens op te zoeken bij elke bestelling. U kunt ook via uw bankrekening betalingen doen met PayPal zonder uw random reader te gebruiken. U heeft alleen een e-mailadres en PayPal-wachtwoord nodig. Kijk voor meer informatie op de site van PayPal.
Betalen met PayPal is gratis.

3. Creditcard (gratis)

U kunt bij ons betalen met een creditcard van MasterCard, VISA en Maestro. Betalen met creditcard is gratis.

4. AfterPay (gratis)

Met AfterPay betaalt u pas achteraf, nadat u de bestelling veilig ontvangen heeft. Dan weet u zeker of het product bevalt en betaalt u alleen voor wat u wilt houden. 

Zodra de bestelling geleverd is, ontvangt u een betaaloverzicht per e-mail. Deze kunt u direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account.

AfterPay is alleen beschikbaar voor klanten die woonachtig zijn in Nederland.

Betalen met AfterPay is gratis.

5. MisterCash (gratis)

MisterCash is een veelgebruikte betaalmethode in België. Het is te vergelijken met iDeal. Onder andere de volgende Belgische banken zijn aangesloten bij het MisterCash netwerk:

  • KBC
  • Belfius Bank
  • Fortis Bank
  • FINTRO
  • AXA Bank
  • CBC
  • ING Bank
  • VDK Spaarbank

6. Overboeking (gratis)

Overboeking houdt in, dat u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op onze bankrekening overmaakt. Dat kan eventueel ook via iDeal. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit de orderbevestiging.

Onze rekening is:

GolfCenter.nl C.V.
IBAN: NL09ABNA0587547537
BIC: ABNANL2A

Overboeking is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, versturen we de bestelling nog dezelfde dag. Betalen via overboeking is gratis.

Adressen voor clubfittings

Golfcenter
Terminalweg 15
3821AJ Amersfoort