Golftrolley

Filter

Golftrolley

Golftrolley kopen? Rijd jouw tas met clubs eenvoudig over de golfbaan. Een golftas gevuld met clubs, golfballen en andere accessoires weegt al snel 10 kg. Als je de tas 18 holes moet dragen, kost dat veel energie. Er is uit onderzoek gebleken dat je beter scoort en minder kans hebt op blessures met een golftrolley. Golftrolleys zijn dan ook zeker geen overbodige luxe. Klik op lees meer om meer te weten te komen over de verschillende typen golftrolleys. Of bekijk direct ons assortiment.

Lees meer

Actieve filters

2-Wiel trolley

De voordeligste golftrolleys zijn over het algemeen de 2-wiel trolleys. Deze golftrolleys trek je eenvoudig achter je aan. Als je de trolley stil zet kan hij niet meer wegrollen. Het kost je wel wat meer energie om met een 2-wiel trolley over de baan te gaan. Ook is er voor de meeste 2-wiel trolleys minder accessoires beschikbaar. Ze zijn compact als ze ingeklapt zijn, maar niet zo compact als andere modellen. 

Golftrolley 3 wielen

Het voordeel van een 3-wiel golftrolley is dat je de trolley voor je uit kunt duwen. Ook is sturen een stuk makkelijker dan met een 2-wiel golftrolley. 3-wiel golftrolleys zijn de meest gebruikte trolleys. Ze zijn compact en handig in gebruik. Er zijn ook nog trolleys met 4 wielen. Het grote voordeel van 4 wielen is de stabiliteit. In ons assortiment vind je golftrolleys van de merken Fastfold, Big Max, BagBoy, Jucad, Skymax en meer.

Klein of plat?

De golftrolleys in ons assortiment kunnen over het algemeen vrij compact worden opgevouwen. Dat is wel zo fijn als je de trolley in de auto vervoert of in een locker zet. Er is een aantal modellen dat zeer klein kan worden opgevouwen. Zo staan de volgende merken bekend om zeer compacte golftrolleys; JuCad, BagBoy, Fastfold en Big Max.

Zwenkwiel of vast?

De Fastfold 360 golftrolley heeft een zwenkwiel, waardoor je nog makkelijker over de baan manoeuvreert. Het voorwiel is eventueel ook vast te zetten. Met het zwenkwiel kun je de golftrolley sturen door links of rechts te duwen. Je hoeft het voorwiel dus niet meer op te tillen om van richting te veranderen.

Niet zelf duwen met een elektrische trolley

Echte luxe ervaar je met een elektrische golftrolley. Het voordeel van een elektrische trolley is dat je ook niet meer hoeft te duwen. Je kunt bij de meeste elektrische trolleys een afstandsbediening krijgen. Zo wordt het wel heel makkelijk. In ons assortiment vind je onder andere elektrische golftrolleys van JuCad. JuCad is een Duits merk dat golftrolleys ontwikkelt met een schitterend design. Ook zijn de trolleys zeer compact op te vouwen. De trolleys worden gemaakt van hoogwaardig titanium, edelstaal en carbon.

Golftrolley accessoires

Golftrolleys kunnen met vele extra's worden uitgebreid. Zo kun je een parapluhouder aan de golftrolley toevoegen of bijvoorbeeld een bekerhouder. Ook is het mogelijk om rond de wielen een winterband te plaatsen. Dit is bij sommige golfbanen zelfs verplicht in het najaar. Er zijn nog vele andere mogelijkheden zoals een koeltas, opbergtas, sigaarhouder, wielhoes en telefoonhouder. Alle golftrolleys worden gratis thuisbezorgd.

Bekijk nu ons assortiment en bestel je nieuwe golftrolley vandaag nog!