Filteren op

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Waterdicht

Waterdicht

Golftas

Filter

Golftas

Golftas kopen? Golftassen zijn er in verschillende soorten; cartbags, stand bags, pencil bags en reistassen. Als je een golftas bestelt, is het belangrijk dat je rekening houdt met je wensen en behoeften. Ga je vaak trainen? Dan is een stand bag praktischer dan een cartbag. Train je zelden tot nooit en/of gebruik je altijd een trolley? Dan is een cartbag de beste keus. Zoek je een kleine golftas om makkelijk mee te nemen op vakantie? Dan is een pencil bag aan te raden. Gaat je volledige golfset mee op vakantie? Bescherm deze dan met een golfreistas en backbone.

Lees meer

Actieve filters

Waterdichte golftas

Speel je competitie en/of wedstrijden? Dan is een waterdichte golftas wel zo fijn. Je kunt in onze webshop filteren op golftassen met een waterdicht vak of golftassen die volledig waterdicht zijn. Zo vind je snel een tas die tegen alle weersomstandigheden is opgewassen. Alle golftassen zijn voorzien van een regenkap om je clubs droog te houden, ook de niet-waterdichte tassen.

Trolley golftas; cartbag

Cartbags zijn golftassen die speciaal zijn gemaakt voor op je trolley. Cartbags hebben geen uitklapbare pootjes en beschikken meestal over één draagband. Het voordeel van een cartbag is dat de tas stevig op je trolley staat en veel opbergruimte biedt. De vakken zijn bovendien makkelijk van de voorkant bereikbaar, wat erg handig is als de golftas op je trolley staat. Ook beschikt een cartbag meestal over 14 vakken, zodat elke club een eigen vak heeft. Er zijn echter ook andere golftassen die deze vakindeling hebben.

Golfdraagtas; Stand Bags/Carry Bags

Stand bags, ook wel carry bags genoemd, zijn golftassen die op de rug gedragen worden. Je kunt over het algemeen je stand bag dichterbij je bal plaatsen rond de green. Daardoor speel je sneller. Voor wie regelmatig traint of lest, is een stand bag ook handiger. Een stand bag is namelijk makkelijker te tillen en neer te zetten. Voor trainen en lessen kun je eventueel ook een pencil bag gebruiken. Dat is een zeer kleine en lichte stand bag (soms zelfs zonder poten). Een pencil bag biedt slechts ruimte voor een aantal clubs, golfballen en accessoires.

Handige extra functies voor je golftas

Als je weet welk type golftas je nodig hebt, dan kun je nog kiezen uit vele extra handige functies. Zo hebben wij golftassen met een koelvak of een gevoerd vak voor je waardevolle spullen. Er zijn ook golftassen waarin je clubs tot de bodem van de tas gescheiden zijn. Zo haal je de clubs nog makkelijker uit de tas. Ook hebben wij golftassen in ons assortiment met een speciale ruimte voor een paraplu. Naast vele opties kun je ook kiezen uit diverse topmerken. In ons assortiment golftassen vind je de merken; Titleist, Ping, Callaway, TaylorMade, BagBoy, Sun Mountain, Mizuno, Cobra, Big Max, Fastfold, BOB, Clicgear en meer!

Op reis met je golftas

Neem je jouw golftas mee op vakantie? Dan is het wel zo fijn als je clubs heel aankomen op de plaats van bestemming. Op het vliegveld gaat men helaas niet altijd even zuinig om met bagage. Golfreistassen bieden extra bescherming voor golftassen en clubs. Wij adviseren om in je golftas ook een backbone te doen. Een backbone steekt boven je clubs uit en vangt zo klappen aan de bovenkant van de golfreistas op. Zo voorkom je dat een clubhoofd afbreekt.

Bekijk nu al onze golftassen en bestel vandaag nog!