Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

Schoenmaat

Schoenmaat

Breedtemaat

Breedtemaat

Zool

Zool

Kleur

Kleur

Golfschoenen Dames

Filter

Golfschoenen Dames

Dames golfschoenen zijn erg belangrijk voor je spel. Speel je vaak op een drassige golfbaan? Kies dan voor golfschoenen met spikes. Ben je op zoek naar zeer comfortabele dames golfschoenen? Ga dan voor spikeless golfschoenen. Spikeless golfschoenen lopen comfortabeler door de vele contactpunten met de grond. Zo wordt de druk over de gehele onderkant van je voet verdeeld, wat een comfortabel gevoel geeft. Het verschil in comfort is vooral buiten de baan goed merkbaar. In ons assortiment vind je golfschoenen voor dames van Ecco, FootJoy, Adidas, Under Armour, Mizuno en Duca del Cosma. Bekijk alle modellen hieronder of klik op lees meer voor meer informatie over dames golfschoenen.

Lees meer

Actieve filters

Waterdichte golfschoenen voor dames

Waterdichte golfschoenen zijn wel zo prettig. Zeker in het najaar. Ook op de vroege zomerochtend kan het gras best vochtig zijn. Je zit absoluut niet te wachten op natte voeten tijdens het golfen. Natte voeten vergroten ook de kans op blaren. Daarom zijn nagenoeg al onze dames golfschoenen waterdicht. Dan hoef je je daar niet druk om te maken. Mocht een model niet waterdicht zijn, dan staat dit er duidelijk bij vermeld. Bij de meeste dames golfschoenen krijg je zelfs waterdichtgarantie! Krijg je toch natte voeten binnen 1 of 2 jaar na aanschaf, dan krijg je kosteloos een nieuw paar. Als dit van toepassing is, dan staat het bij de productbeschrijving vermeld.

Dames golfschoenen in jouw maat

Golfschoenen voor dames zijn er in allerlei kleuren en maten. Heb je smalle voeten? Dan raden wij de dames golfschoenen van Under Armour, Adidas en Mizuno aan. Heb je brede voeten? Dan zijn de Ecco dames golfschoenen een goede keus. Er zijn ook verschillende modellen van FootJoy voor dames met een wijde leest te bestellen. Een te smalle of brede golfschoen is erg oncomfortabel en gaat ook eerder kapot. Niet elk merk valt even groot. Over het algemeen vallen Adidas, Mizuno en Under Armour dames golfschoenen kleiner uit en FootJoy golfschoenen vallen vaak groter uit. Je kunt ook altijd je voeten laten opmeten in onze golfshop in Amersfoort. Ruilen is uiteraard ook eenvoudig en snel geregeld.

BOA-systeem; geen veters meer strikken

Je kunt bij onze dames golfschoenen ook kiezen uit een vetersluiting of het boa-systeem. Golfschoenen met BOA hebben een ijzerdraad als veter die u met een knop aandraait. Zodra je de knop indrukt kun je de schoen strakker draaien. Als je de knop uittrekt, dan is het draad los. Dit is een erg fijn en gebruiksvriendelijk systeem. Het voordeel is dat de schoen met boa-systeem strakker blijft zitten gedurende de hele golfronde.

Advies voor de beste dames schoen

Mocht je in onze webshop niet kunnen kiezen, dan helpen wij je uiteraard graag. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor advies (info@golfcenter.nl). Ook als je een model zoekt dat niet in onze webshop staat, is de kans vrij groot dat wij deze wel voor je kunnen regelen. Schroom dus zeker niet om ons te benaderen. Je bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel in Amersfoort. We hebben heerlijke koffie!

Bestel nu je nieuwe paar dames golfschoenen!