Golfschoenen Dames

Filter

Golfschoenen Dames

Een goede dames golfschoen is erg belangrijk voor je spel. Speel je vaak op een drassige golfbaan? Neem dan golfschoenen met spikes. Ben je op zoek naar zeer comfortabele dames golfschoenen? Ga dan voor spikeless golfschoenen. Spikeless golfschoenen lopen comfortabeler door de vele contactpunten met de grond. Zo wordt de druk over de gehele onderkant van je voet verdeeld, wat een comfortabel gevoel geeft. 

Lees meer

Actieve filters

Zeker de dames golfschoenen van Ecco en de sportieve modellen van de andere merken lopen erg lekker. In ons assortiment vind je golfschoenen voor dames van Ecco, FootJoy, Adidas, Under Armour, Mizuno en Duca del Cosma.

Waterdichte golfschoenen voor dames

Waterdichte golfschoenen zijn wel zo prettig. Zeker in het najaar. Ook op de vroege zomerochtend kan het gras best vochtig zijn. Je zit absoluut niet te wachten op natte voeten tijdens het golfen. Natte voeten vergroten ook de kans op blaren. Daarom zijn al onze golfschoenen voor dames waterdicht. Dan hoef je je daar niet druk om te maken. Mocht een model niet waterdicht zijn, dan staat dit er duidelijk bij vermeld. Bij de meeste dames golfschoenen krijg je zelfs waterdichtgarantie! Krijg je toch natte voeten binnen 1 of 2 jaar na aanschaf, dan krijg je kosteloos een nieuw paar. Als dit van toepassing is, dan staat het bij de productbeschrijving vermeld.

Golfschoenen voor dames in verschillende kleuren en maten

Golfschoenen voor dames zijn er in allerlei kleuren en maten. Heb je smalle voeten? Dan raden wij de dames golfschoenen van Under Armour, Adidas en Mizuno aan. Heb je brede voeten? Dan zijn de Ecco golfschoenen een goede keus. Er zijn ook verschillende modellen van FootJoy met een wijde leest te bestellen. Een te smalle of brede golfschoen is erg oncomfortabel en gaat ook eerder kapot. Niet elk merk valt even groot. Over het algemeen vallen Adidas, Mizuno en Under Armour dames golfschoenen kleiner uit en FootJoy golfschoenen vallen vaak groter uit. Je kunt ook altijd je voeten laten opmeten in onze golfshop in Amersfoort. Ruilen is uiteraard ook eenvoudig en snel geregeld.

Golfschoenen met BOA-systeem

Je kunt bij onze dames golfschoenen ook kiezen uit een vetersluiting of het boa-systeem. Golfschoenen met BOA hebben een ijzerdraad als veter die u met een knop aandraait. Zodra je de knop indrukt kun je de schoen strakker draaien. Als je de knop uittrekt, dan is het draad los. Dit is een erg fijn en gebruiksvriendelijk systeem. Het voordeel is dat de schoen met boa-systeem strakker blijft zitten gedurende de hele golfronde.

Dames golfschoenen van topmerken bestel je bij GolfCenter.nl!