Filteren op

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Prijs

Prijs

Schoenmaat

Schoenmaat

Breedtemaat

Breedtemaat

Zool

Zool

BOA-sluiting

BOA-sluiting

Kleur

Kleur

Golfschoenen

Filter

Golfschoenen

Golfschoenen zijn van groot belang voor uw golfplezier. U loopt tijdens een ronde van 18 holes al snel 8 kilometer. Dat maakt het comfort van golfschoenen erg belangrijk. Uw keuze is ook afhankelijk van de omstandigheden waarin u speelt. Speelt u vooral op droge/harde golfbanen? Dan zijn spikeless golfschoenen comfortabeler. Speelt u vooral op natte/zachte golfbanen? Dan geven schoenen met spikes meer grip.

Lees meer

Actieve filters

Golfschoenen met en zonder spikes

Wij adviseren iedereen om één paar met spikes en één paar zonder spikes in de kast te hebben staan. Zo heeft u namelijk altijd de perfecte golfschoenen voor de omstandigheden waarin u speelt. Bovendien verlengt u de levensduur als u regelmatig van paar wisselt. Naast de keuze tussen spikes of spikeless zijn er nog meer factoren van belang bij het vinden van de juiste golfschoenen.

Waterdichte of waterafstotende golfschoenen

Droge voeten houden is niet alleen comfortabel, maar het verkleint ook de kans op blaren. De meeste golfschoenen in ons assortiment zijn waterdicht of waterafstotend. Dat is wel zo fijn. Het kiezen van de juiste maat is uiteraard ook essentieel. Bij al onze schoenen vindt u een maattabel. U kunt dan uw voeten opmeten en zien welke maat het beste past. Heeft u brede voeten? Bij verschillende modellen van FootJoy kunt u uit meerdere breedtematen kiezen. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze winkel voor advies of om te passen.

Golfschoenen met BOA-sluiting

Strikt u liever geen veters? Dan is een golfschoen met BOA-sluiting iets voor u. Met het boa-systeem draait u simpelweg de veters vast. Dit is vooral erg handig als uw schoenen vaak wat losser gaan zitten tijdens het spelen. Met een draai aan de knop zitten ze dan weer vast. Met één klik zijn de veters ook weer los.

Onze merken

U vindt bij ons golfschoenen van FootJoy, Ecco, Adidas, Under Armour en Mizuno. Voor zowel heren, dames als kinderen hebben wij een ruime keuze. FootJoy is de nummer 1 in de wereld van golfschoenen. FootJoy levert hoge kwaliteit golfschoenen die uitvoerig zijn getest. Ook krijgt u 1 tot 2 jaar waterdicht garantie op veel modellen. De golfschoenen van FootJoy vallen over het algemeen een halve maat groter uit dan uw ‘normale’ maat. Ecco staat bekend om zijn extreem comfortabele schoenen met de nieuwste technologieën. Voor Ecco golfschoenen kiest u dezelfde maat als uw normale schoenen. Adidas, Under Armour en Mizuno maken voornamelijk sportieve golfschoenen waar u zo op wegloopt. Deze sportieve schoenen vallen over het algemeen een halve tot een hele maat kleiner.

Inlopen van de golfschoenen

Houd bij de aanschaf van nieuwe golfschoenen rekening met inlopen. Wij raden aan om eerst 9 holes te spelen. Gebruik eventueel preventief blarenpleisters om zere voeten te voorkomen. Zo heeft u het meeste plezier van uw nieuwe golfschoenen!