Golfkleding

Filter

Golfkleding

Golfkleding is een belangrijk onderdeel van de golfsport. Alhoewel het bij veel golfbanen minder streng is, zijn er nog steeds banen waar je niet mag spelen zonder de juiste kleding. Die etiquette maken golf ook zo’n bijzondere sport. Golfkleren hebben ook belangrijke functies. Golfkleding biedt namelijk veel comfort en bewegingsvrijheid, waardoor u beter speelt.

Lees meer

Actieve filters

Welke golfkleding heeft u nodig?

Een golfbroek (lang of kort) en eventueel een rok voor dames is vrijwel op elke golfbaan toegestaan. Daar kunt u een polo (met kraag) op dragen en bij minder weer een trui of jack. Golfkleding is over het algemeen rekbaarder dan ‘normale’ kleding. Dit helpt u om vrij te kunnen swingen. Ook is de meeste golfkleding licht van gewicht en droogt het snel. Wel zo comfortabel als u zo’n vier uur op de golfbaan rondloopt.

Golfkleding voor alle seizoenen

Helaas is het in Nederland niet altijd mooi weer. Een regenpak is dan ook erg handig om in uw tas te hebben. Het regenpak draagt u over uw golfkleding en kan dus makkelijk in de baan worden aangetrokken. In onze collectie vindt u ook waterdichte golfpetten. Voor de koude perioden bieden wij thermokleding en speciale winter golfbroeken. Ook vindt u bij ons mutsen en wanten. Voor elk seizoen hebben wij geschikte golfkleding.

Onze merken

Alle golfkleding die u nodig heeft, vindt u bij ons. Van golfbroeken tot golfpolo’s en van regenkleding tot sokken en boxershorts. Maar ook riemen, golfpetten, jacks en truien. Bij GolfCenter.nl vindt u golfkleding van bekende en hoge kwaliteit golfmerken zoals FootJoy, Under Armour, KJUS, Peak Performance, Golfino, Röhnisch, Titleist, 2UNDR, Callaway, Cobra, Dwyers & Co, LoudMouth, Mizuno, Ping, TaylorMade en Glenmuir. Deze diversiteit aan merken zorgt ervoor dat u altijd iets vindt wat bij u past. Van sportief (Under Armour) tot opvallend (LoudMouth) en van exclusieve golfkleding (KJUS/Peak Performance) tot klassiek (Golfino) en hip (Röhnisch). Natuurlijk zijn alle bekende golfmerken zoals FootJoy, Titleist, Callaway, Cobra, Mizuno, Ping en TaylorMade ook aanwezig in ons assortiment.

Contact

Bij alle golfkleding vindt u een maattabel, zodat u zonder te passen toch de juiste maat kunt vinden. Twijfelt u toch? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen voor advies. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 033 – 303 59 11 of via info@golfcenter.nl. Veel plezier met het shoppen van uw nieuwe golfkleding!