Filteren op

Golfhorloges en GPS

Filter

Golfhorloges en GPS

Golfhorloges geven alle informatie die je nodig hebt voor je volgende slag. Een golfhorloge geeft je de afstand tot de green/vlag, maar ook tot hindernissen. Daardoor kun je betere clubkeuzes maken en slagen van je handicap spelen. Alle golfhorloges in ons assortiment kunnen gebruikt worden op golfbanen over de hele wereld. Bovendien zijn de horloges licht, zodat ze je swing niet hinderen.

Lees meer

Actieve filters

Golfhorloges van diverse merken

Wij hebben golfhorloges van Garmin en Bushnell. De golfhorloges van Garmin zijn van topkwaliteit en kunnen veel meer dan het aangeven van afstanden. Het uitgebreidste golfhorloge, de Garmin Approach S60, beschikt over een kleuren touchscreen, houdt je slagen bij en kan gebruikt worden voor diverse andere sporten (o.a. zwemmen, hardlopen en wielrennen). Ook is dit horloge te koppelen met je smartphone, zodat je meldingen op je horloge ontvangt.

Onze golfhorloges zijn volledig uitgerust

Je vindt ook de Garmin Approach S40, X10, S10, X40 en S20 in onze collectie. Stuk voor stuk uitstekende golfhorloges. Elk met unieke kwaliteiten. Zo beschikt de X40 over een hartslagmeter, uniek design en kunt je jouw muziek van je telefoon bedienen. De S20 heeft een groter scherm en is erg licht. Op de S20 kunt u de pinpositie aanpassen, zodat je altijd de exacte afstand tot de vlag weet. Een zeer compleet golfhorloge! De Garmin Approach S10 is het eenvoudigste golfhorloge en daardoor ook de voordeligste. Voor wie liever geen golfhorloge draagt, hebben wij de Garmin Approach G30. De G30 heeft een kleurenscherm, waarop de hole en green goed te bekijken zijn. Deze golf GPS past makkelijk in je broekzak.

Bestel je golfhorloge snel!

De Bushnell Phantom is de eenvoudigste golf GPS is ons assortiment, maar doet alles wat je mag verwachten. De Phantom geeft de afstanden tot de green/hindernissen. De golf GPS van Bushnell beschikt over meer dan 36.000 geïnstalleerde golfbanen in meer dan 30 landen. Alle golfhorloges en GPS worden gratis en snel thuisbezorgd. Wacht niet langer en verbeter je spel met de nieuwste golfhorloges en GPS!