Filteren op

Merk

Merk

Kleurenscherm

Kleurenscherm

Automatische slagendetectie

Automatische slagendetectie

Activity tracker

Activity tracker

Prijs

Prijs

Golfhorloges en GPS

Filter

Golfhorloges en GPS

Golfhorloges geven alle informatie die u nodig heeft voor uw volgende slag. Een golfhorloge geeft u de afstand tot de green/vlag, maar ook tot hindernissen. Daardoor kunt u betere clubkeuzes maken en slagen van uw handicap spelen. Alle golfhorloges in ons assortiment kunnen gebruikt worden op golfbanen over de hele wereld. Bovendien zijn de horloges licht, zodat ze uw swing niet hinderen.

Lees meer

Actieve filters

Golfhorloges van diverse merken

Wij hebben golfhorloges van Garmin, TomTom en Bushnell. De golfhorloges van Garmin zijn van topkwaliteit en kunnen veel meer dan het aangeven van afstanden. Het nieuwste golfhorloge, de Garmin Approach S60, beschikt over een kleuren touchscreen, houdt uw slagen bij en kan gebruikt worden voor diverse andere sporten (o.a. zwemmen, hardlopen en wielrennen). Ook is dit horloge te koppelen met uw smartphone, zodat u meldingen op uw horloge ontvangt.

Onze golfhorloges zijn volledig uitgerust

U vindt ook de Garmin Approach S5, X40 en S20 in onze collectie. Stuk voor stuk uitstekende golfhorloges. Elk met unieke kwaliteiten. Zo beschikt de X40 over een hartslagmeter, uniek design en kunt u uw muziek van uw telefoon bedienen. De S20 heeft een groter scherm en is erg licht. Op de S20 kunt u de pinpositie aanpassen, zodat u altijd de exacte afstand tot de vlag weet. Een zeer compleet golfhorloge! De S5 stelt u in staat de lay-out van een hole te bekijken. Ook kunt u met de S5 statistieken bijhouden (fairway hits, greens in regulation en putts per ronde). Voor wie liever geen golfhorloge draagt, hebben wij de Garmin Approach G30. De G30 heeft een kleurenscherm, waarop de hole en green goed te bekijken zijn. Deze golf GPS past makkelijk in uw broekzak.

TomTom golfhorloges

De golfhorloges van TomTom kunnen ook op alle golfbanen ter wereld worden gebruikt. Naast het geven van afstanden tot de green en hindernissen, kunt u met de TomTom Golfer 2 (SE) ook uw spel analyseren dankzij automatische slagdetectie. U hoeft uw score dus niet meer zelf bij te houden. De TomTom Golfer 2 beschikt zelfs over 24/7 activity tracking. Dit golfhorloge is verkrijgbaar in 2 kleuren (zwart en grijs) en 2 maten (S en L).

Bestel uw golfhorloge snel!

De Bushnell Neo Ion is het eenvoudigste golfhorloge is ons assortiment, maar doet alles wat u van een golfhorloge mag verwachten. Dit horloge geeft de afstanden tot de green/hindernissen en stelt u in staat die verre drive op te meten. Het golfhorloge van Bushnell beschikt over meer dan 35.000 geïnstalleerde golfbanen in meer dan 30 landen. Alle golfhorloges worden gratis en snel thuisbezorgd. Wacht niet langer en verbeter uw spel met de nieuwste golfhorloges!