Golfhorloges en GPS

Filter

Golfhorloges en GPS

Golfhorloges en Golf GPS geven alle informatie die je nodig hebt voor je volgende slag. Het geeft je de afstand tot de green/vlag, maar ook tot hindernissen. Daardoor kun je betere clubkeuzes maken, lig je vaker pin high en zullen je scores verbeteren. Alle horloges en GPS devices in ons assortiment kunnen gebruikt worden op golfbanen over de hele wereld. De informatie over golfbanen is al geïnstalleerd en je hebt geen abonnement nodig. Bovendien zijn de horloges licht, zodat ze je swing niet hinderen. Klik op lees meer om meer te weten te komen over golfhorloges en golf gps of bekijk ons assortiment hieronder.

Lees meer

Actieve filters

Golfhorloges van topmerken

Wij hebben golfhorloges van Garmin en GolfBuddy. Beide merken maken zeer goede golfhorloges. Garmin is de absolute marktleider op het gebied van golfhorloges. De golfhorloges van Garmin zijn van topkwaliteit en kunnen veel meer dan het aangeven van afstanden. Het uitgebreidste golfhorloge, de Garmin Approach S62, beschikt over een kleuren touchscreen, houdt je slagen bij, bevat een hartslagmeter en kan gebruikt worden voor diverse andere sporten (o.a. zwemmen, hardlopen en wielrennen). Het is zelfs een ware caddy om je pols die clubadvies kan geven rekening houdend met je gemiddelde afstand per club en de wind. Ook is dit horloge te koppelen met je smartphone, zodat je meldingen op je horloge ontvangt.

Elk model heeft unieke kwaliteiten

Je vindt ook de Garmin Approach S60, S42, S40 en S12 in onze collectie. Stuk voor stuk uitstekende golfhorloges. Elk met unieke kwaliteiten. De S60 is de voorloper van de S62 en is ook zeer uitgebreid. Dit horloge is ook voor andere sporten te gebruiken, bevat touch targeting en nog veel meer opties! De Garmin Approach S40 beschikt over een kleuren touchscreen en houdt je slagen bij. Elke hole en dus ook alle hindernissen worden overzichtelijk op schematische wijze weergegeven. Deze is opgevolgd door de Garmin Approach S42.

Voordelige golfhorloges

De S12 en S10 zijn de voordeligste golfhorloges, maar zeker niet minder goed. De Garmin S12 geeft je alle afstanden die je wilt weten. Ook kun je jouw score en statistieken bijhouden en de pinpositie aanpassen. De Garmin Approach S10 heeft een groter scherm en is eenvoudig te bedienen met knoppen aan de zijkant van het scherm. De S10 geeft de afstanden helder weer en stelt u in staat uw score bij te houden.

Golf GPS en launchmonitor in één

Voor wie liever geen golfhorloge draagt, hebben wij de Garmin Approach G80. De G80 heeft een kleurenscherm, waarop de hole en green goed te bekijken zijn. Deze golf GPS past makkelijk in je broekzak. De G80 is ook op de driving range te gebruiken als radar die uw clubsnelheid, balsnelheid, smash factor, swing tempo en geschatte afstand meet.

Voor wie een minder uitgebreid model zoekt, hebben wij ook gps devices van GolfBuddy en Bushnell. De Bushnell Phantom is één van de populairste modellen en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Het geeft alle afstanden weer die je nodig hebt en is eenvoudig te bevestigen op je trolley of handicart met een magneet.

Alle golfhorloges en GPS worden gratis en snel thuisbezorgd. Wacht niet langer en verbeter je spel met de nieuwste golfhorloges en GPS!