Filteren op

Categorieën

Categorieën

Hand

Hand

Merk

Merk

Maat

Maat

Eigenschappen

Eigenschappen

Materiaal

Materiaal

Prijs

Prijs

Golfhandschoenen

Filter

Golfhandschoenen

Golfhandschoen kopen? Op elke tweede golfhandschoen (van hetzelfde merk en type) krijg je 50% korting! Dat is dus 4 halen, 3 betalen. Het hele jaar door. Een goede golfhandschoen geeft veel grip en voorkomt daardoor dat je moet knijpen in de club. Zo kun je vrij swingen. Afhankelijk van het weer heb je een andere handschoen nodig voor maximale grip. We hebben golfhandschoenen speciaal voor in de regen of winter. Bij GolfCenter.nl vind je golfhandschoenen van de merken: FootJoy, FIT39EX, Mizuno, Titleist, Ping en Under Armour.

Als je een rechtshandige golfer bent, dan heb je een linker golfhandschoen nodig. 
Ben je een linkshandige golfer, dan heb je een rechter golfhandschoen nodig.

Lees meer

Actieve filters

Waarom heb ik een golfhandschoen nodig?

Golfhandschoenen geven extra grip, zodat je niet in je club hoeft te knijpen. Dit komt je swing ten goede. Ook voorkomt een golfhandschoen dat je blaren krijgt. Ongeacht je spelniveau is een golfhandschoen dus zeker aan te raden. Ben je een rechtshandige golfer? Dan heb je een linker golfhandschoen nodig. Ben je een linkshandige golfer? Dan heb je een rechter handschoen nodig. Bij de meeste golfhandschoenen vind je een maattabel. Dan weet je zeker dat je de juiste maat bestelt. Twijfel je tussen twee maten? Neem dan de kleinere maat. De handschoenen rekken vaak nog iets uit en dienen niet los te zitten. Bij ons vind je golfhandschoenen van de merken FootJoy, Titleist, Fit39Ex, Mizuno, Under Armour en Ping.

Leren of synthetische golfhandschoen

Het voordeel van leren golfhandschoenen is dat ze nog beter aansluiten, soepeler aanvoelen en meer ademen. Als het regent heb je echter minder grip met een leren handschoen. Synthetische golfhandschoenen kun je ook bij lichte regen gebruiken en hebben over het algemeen een langere levensduur. Je handen kunnen wel iets meer zweten in synthetische handschoenen. De meeste mensen doen hun handschoen na elke slag uit, dus dan zul je ook niet snel zweethanden krijgen.

Golfhandschoenen voor in de winter of regen

In ons assortiment vind je ook golfhandschoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor golfen in de regen of winter. De FootJoy Raingrips bijvoorbeeld geven juist extra grip als deze handschoenen nat zijn. De FootJoy WinterSof houdt je handen warm op koude dagen. Handschoenen voor in de regen en winter zijn er ook van andere merken. Het is erg vervelend golfen als je handen gevoelloos zijn door de koud. Indien het erg koud is, hebben wij ook wanten voor zowel heren als dames. Deze wanten kun je over je golfhandschoenen dragen.

Fit39Ex handschoenen

De golfhandschoenen van Fit39Ex groeien snel in populariteit. Deze golfhandschoenen zijn gemaakt van synthetisch materiaal in combinatie met lycra. In de regen geven deze handschoenen ook voldoende grip. De handschoenen zijn bovendien slijtvast en kunnen zelfs in de wasmachine. Zeker de moeite waard om eens te proberen. De handschoenen zijn in diverse kleurencombinaties verkrijgbaar. Doordat deze handschoenen deels van lycra gemaakt zijn, zijn ze erg rekbaar. Bij twijfel dus de kleinere maat nemen.

Altijd korting op je 2e golfhandschoen

Op alle golfhandschoenen geldt tweede handschoen voor de halve prijs. Zo koopt u 4 handschoenen voor de prijs van 3. Deze actie is alleen geldig als u twee of meer handschoenen van hetzelfde merk en type besteld. Wacht niet langer en bestel nu je nieuwe golfhandschoen!