Filteren op

Categorieën

Categorieën

Hand

Hand

Merk

Merk

Maat

Maat

Eigenschappen

Eigenschappen

Materiaal

Materiaal

Prijs

Prijs

Golfhandschoenen

Filter

Golfhandschoenen

Als u een rechtshandige golfer bent, dan heeft u een linker golfhandschoen nodig. 
Bent u een linkshandige golfer, dan heeft u een rechter golfhandschoen nodig.

Op elke tweede golfhandschoen (zelfde merk en type) krijgt u 50% korting!
Goede golfhandschoenen zijn noodzakelijk voor het maken van een goede swing. U heeft veel grip nodig in alle omstandigheden. Bij GolfCenter.nl vindt u golfhandschoenen van de merken: FootJoy, FIT39EX, Mizuno en Under Armour. We hebben ook golfhandschoenen speciaal voor in de regen of winter.

Lees meer

Actieve filters

Golfhandschoenen

Golfhandschoenen geven extra grip, zodat u niet in uw club hoeft te knijpen. Dit komt uw swing ten goede. Ook voorkomt een golfhandschoen dat u blaren krijgt. Ongeacht uw spelniveau is een golfhandschoen dus zeker aan te raden. Bent u een rechtshandige golfer? Dan heeft u een linker golfhandschoen nodig. Bent u een linkshandige golfer? Dan heeft een rechter handschoen nodig. Bij de meeste golfhandschoenen vindt u een maattabel. Dan weet u zeker dat u de juiste maat bestelt. Twijfelt u tussen twee maten? Neem dan de kleinere maat. De handschoenen rekken vaak nog iets uit en dienen niet los te zitten. Bij ons vindt u golfhandschoenen van de merken FootJoy, Fit39Ex, Mizuno en Ping.

Leren of synthetische golfhandschoenen

Het voordeel van leren golfhandschoenen is dat ze nog beter aansluiten, soepeler aanvoelen en meer ademen. Als het regent heb je echter weinig grip met een leren handschoen. Synthetische golfhandschoenen kun je ook bij lichte regen gebruiken en hebben over het algemeen een langere levensduur. Je handen kunnen wel iets meer zweten in synthetische handschoenen.

Golfhandschoenen voor in de winter of regen

In ons assortiment vindt u ook golfhandschoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor golfen in de regen of winter. De FootJoy Raingrip geven juist extra grip als deze handschoenen nat zijn. De FootJoy WinterSof houdt uw handen warm op koude dagen. Het is erg vervelend golfen als u handen gevoelloos zijn. Indien het erg koud is, hebben wij ook wanten voor zowel heren als dames. Deze wanten kunt u over uw golfhandschoenen dragen.

Fit39Ex handschoenen

De golfhandschoenen van Fit39Ex groeien snel in populariteit. Deze golfhandschoenen zijn gemaakt van synthetisch materiaal in combinatie met lycra. In de regen geven deze handschoenen ook voldoende grip. De handschoenen zijn bovendien slijtvast en kunnen als ze vies worden in de wasmachine. Zeker de moeite waard om eens te proberen. De handschoenen zijn in diverse kleurencombinaties verkrijgbaar.

Altijd korting op golfhandschoenen

Op alle golfhandschoenen geldt tweede handschoen voor de halve prijs. Zo koopt u 4 handschoenen voor de prijs van 3. Deze actie is alleen geldig als u twee dezelfde handschoenen besteld. Wacht niet langer en profiteer van deze aanbieding!