Filteren op

Merk

Merk

Gripdikte

Gripdikte

Golfgrips

Filter

Golfgrips

Golf grips zijn erg belangrijk voor uw gevoel. Goede golf grips dragen bij aan een beter resultaat van uw slagen. Een te dunne of te dikke golfgrip kan voor afwijkingen zorgen. Uw handen kunnen te actief of te passief worden als u met de verkeerde golf grips speelt.

Lees meer

Actieve filters

De juiste dikte van uw golf grips bepalen wij door uw hand en de lengte van uw langste vinger op te meten. Uiteraard houden we ook rekening met uw voorkeur. U kunt kiezen uit standaard, under size, midsize en jumbo. Er zijn ook speciale grips verkrijgbaar indien u bijvoorbeeld artrose heeft.

De levensduur van golf grips

De levensduur van golf grips is afhankelijk van hoe vaak u speelt. Als u regelmatig speelt, kunt u het beste elk seizoen starten met nieuwe grips. Om de levensduur te verlengen kun u de grips regelmatig schoonmaken. Een sopje met warm water en een licht schuursponsje doen wonderen. Als de grips hard worden en scheurtjes bevatten is het tijd voor nieuwe grips. Versleten grips zorgen dat u moet knijpen in de club en dat komt uw swing niet ten goede. In onze winkel in Amersfoort vervangen wij graag uw versleten golf grips.

Putter grips

De putter is de meest gebruikte club uit de tas. Belangrijk dat er een goede grip op zit dus. De grip kan uw putting stroke ook verbeteren. Tegenwoordig hebben veel spelers een extra dikke grip. Dit helpt om uw handen passiever te houden tijdens het putten. Er zijn vele soorten putter grips die u ook bij ons kunt testen.

Merken golf grips

Golf Pride is één van de bekendste merken als het gaat om golf grips. Meer dan 80% van alle tourspelers speelt met golf grips van Golf Pride. Uiteraard hebben wij ook grips van andere bekende merken, zoals Lamkin, PURE Grips, Onyx en SuperStroke. Heeft u grips van een ander merk op het oog? Geen probleem, wij regelen het voor u. Als u uw set bij ons afgeeft, kunt u vaak de volgende dag uw clubs met nieuwe golf grips weer ophalen. Shop nu uw nieuwe set golf grips en krijg weer grip op uw spel!