Filteren op

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Maat

Maat

Broekmaat

Broekmaat

Loft

Loft

Putter lengte

Putter lengte

Loft/Bounce

Loft/Bounce

Type shaft

Type shaft

Hand

Hand

Flex

Flex

Gripdikte

Gripdikte

Set Samenstelling

Set Samenstelling

Golfclubs

Filter

Golfclubs

Golfclubs zijn het belangrijkste materiaal (samen met uw golfbal) voor een golfer. Voor alle golfers geldt, van beginners tot pro’s, dat de clubs bij u moeten passen. Goede golfclubs sluiten aan bij uw niveau, lengte, swingsnelheid en natuurlijk ook bij uw budget.

Lees meer

Actieve filters

Er zijn vele eisen waaraan golfclubs moeten voldoen, zodat u er zoveel mogelijk plezier mee beleeft. Daar gaat het uiteindelijk om; plezier beleven aan de golfsport. Wij geloven dat u met de juiste golfclubs beter speelt, blessures voorkomt en zo meer plezier heeft.

Golfclubs voor beginners

Er zijn ook speciale beginnerssets verkrijgbaar. Deze sets zijn een goede keus voor beginners, omdat hun spel zich snel zal ontwikkelen. Wat voor een beginner nu een goede set is, kan over twee jaar niet meer bij hem of haar passen. Het is wel aan te raden om de set op maat te laten maken. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Het lenen van een set kan in het begin handig zijn, maar dat is niet aan te raden voor een langere periode. Verkeerde golfclubs kunnen uw ontwikkeling remmen en blessures veroorzaken.

Topkwaliteit golfclubs

Bij GolfCenter.nl vindt u golfclubs van de gerenommeerde merken Ping, Callaway, Titleist, TaylorMade, Mizuno, Cobra, Odyssey, Scotty Cameron, Burton en Wilson. Wij kunnen alle nieuwste golfclubs van deze merken op maat aan u leveren. Al deze merken maken golfclubs van topkwaliteit. Indien de kwaliteit niet van hoog niveau is, dan bieden wij het niet aan. Staat het model dat u zoekt niet op onze site? Bel (033-3035911) of mail (info@golfcenter.nl) ons dan en waarschijnlijk kunnen we u verder helpen.

Clubfitting; het op maat maken van golfclubs

Wij geven graag advies over de beste golfclubs voor uw spel. Tijdens een clubfitting kunt u meerdere modellen testen en meten wij welke specificaties het beste bij u passen. Het fitten van golfclubs doen wij in onze showroom in Amersfoort, op Golfclub de Hoge Kleij (Leusden) en op de Nieuwegeinse Golfclub (Houten). Om u de meerwaarde van clubfitting te laten zien, vragen wij u om uw huidige golfset mee te nemen. Zo kunnen we met cijfers aantonen wat u wint met de nieuwe clubs. Woont u niet in de buurt? Dan geven wij graag telefonisch of via de mail advies op maat.

Golfclub kopen

Tijdens de clubfitting bekijken we onder andere welke shaft het beste bij u past. Is dat graphite of toch staal? Heeft u misschien een dikkere grip nodig of een speciale grip voor mensen met artrose? Slaat u wel verder met een driver of bereikt u meer met een houten 3? Wij zoeken dit en meer graag voor u uit! Weet u al precies wat u nodig heeft? Bestel het dan nu in onze webshop en uw nieuwe golfclubs worden dan zo spoedig mogelijk gratis bij u bezorgd.