Golf cadeau

Filter

Golf cadeau

Een golf cadeau uitzoeken kan best lastig zijn. Zeker als je zelf niet golft. Gelukkig zijn wij fanatieke golfers en weten wij wat leuk is om als golfer te krijgen. Het voordeel van een golfcadeau uitzoeken is dat er erg veel leuke opties zijn. Je hebt al een leuk golfcadeautje vanaf €2,-. Hieronder geven wij meerdere cadeautips voor golfers.

Lees meer

Actieve filters

Twijfel je na het lezen van onze tips toch nog? Dan kun je ook altijd een cadeaubon geven, zodat de gelukkige zelf iets uit kan zoeken. Onze cadeaubon is zowel in onze webshop als in onze golfwinkel te verzilveren.

Golf cadeau kopen

Wat zo goed als alle golfers gemeen hebben, is dat ze altijd beter willen spelen. Om daarbij te helpen kun je kiezen uit vele leuke golf cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een net om binnen te kunnen chippen of een hole met vlag om in de tuin te kunnen oefenen. We hebben ook trainingsmateriaal om in huis (of op kantoor) te kunnen putten. Of een familiespel om spelenderwijs beter te worden en vooral veel plezier te hebben. Golfboeken met tips om beter te worden of met golfhumor zijn ook populaire golf cadeaus.

Golfaccessoires

Accessoires doen het ook altijd goed als golf cadeau. Een mooie headcover, tees, een golfhanddoek of pitchfork komen altijd van pas. Golfballen zijn ook een leuk golf cadeau, maar dan moet je wel weten met welke bal iemand speelt. Veel golfers gebruiken namelijk altijd hetzelfde merk en type. De Titleist Pro V1 en Callaway Chrome Soft golfballen zijn altijd leuk om te krijgen.

Kleding is vaak een lastig golf cadeau, omdat het lastig in te schatten is welke maat iemand heeft. Een verstelbare golfcap is wel een veilige en goede keuze. Een cap is zowel voor heren als dames leuk om te geven en te krijgen. We hebben ook golfsokken, altijd handig en fijn om te krijgen.

Je golf cadeau snel in huis!

Ook voor alle golf cadeaus geldt; op werkdagen voor 17.00 uur besteld is morgen in huis (tenzij anders aangegeven). Bekijk nu alle golfcadeaus en maak een golfer blij!