Filteren op

Merk

Merk

Waarde

Waarde

Kleur

Kleur

Opent automatisch

Opent automatisch

Golf cadeau

Filter

Golf cadeau

Een golf cadeau uitzoeken kan best lastig zijn. Zeker als u zelf niet golft. Gelukkig zijn wij fanatieke golfers en weten wij wat leuk is om als golfer te krijgen. Het voordeel van een golfcadeau uitzoeken is dat er erg veel leuke opties zijn. U heeft al een leuk golfcadeautje vanaf €1,-. Hieronder geven wij meerdere cadeautips voor golfers.

Lees meer

Actieve filters

Twijfelt u na het lezen van onze tips toch nog? Dan kunt u ook altijd een cadeaubon geven, zodat de gelukkige zelf iets uit kan zoeken. Onze cadeaubon is zowel in onze webshop als in onze golfshop te verzilveren.

Golf cadeau kopen

Wat zo goed als alle golfers gemeen hebben, is dat ze altijd beter willen spelen. Om daarbij te helpen kunt u kiezen uit vele leuke golfcadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een net om binnen te kunnen chippen of een hole met vlag om in de tuin te kunnen oefenen. We hebben ook trainingsmateriaal om in huis (of op kantoor) te kunnen putten. Of een familiespel om spelenderwijs beter te worden en vooral veel plezier te hebben. Golfboeken met tips om beter te worden of met golfhumor zijn ook populaire golfcadeaus.

Golfaccessoires

Accessoires doen het ook altijd goed als golfcadeau. Een mooie headcover, tees, een golfhanddoek of pitchfork komen altijd van pas. Golfballen zijn ook een leuk golfcadeau, maar dan moet u wel weten met welke bal iemand speelt. Veel golfers gebruiken namelijk altijd hetzelfde merk en type. De Titleist Pro V1 en Callaway Chrome Soft golfballen zijn altijd leuk om te krijgen, maar die zijn wel wat duurder.
  

Kleding is vaak een lastig golf cadeau, omdat het lastig in te schatten is welke maat iemand heeft. Een verstelbare golfcap is wel een veilige en goede keuze. Een cap is zowel voor heren als dames leuk om te geven en te krijgen. We hebben ook golfsokken in een cadeauverpakking voor dames en heren. 

In ons assortiment vindt u ook een aantal bijzondere golfcadeaus. 19th Wijn bijvoorbeeld. Een heerlijke wijn speciaal ontwikkeld voor golfers. De sauvignon blanc is een frisse, levendige en fruitige witte wijn. De shiraz merlot heeft een mooie ronde houten smaak met de geur van zwarte bessen en kruiden. Onder de bijzondere golfcadeaus vind u ook baby golfschoenen, een foto op canvas van Jack Nicklaus en pokerchip markers.

Uw golf cadeau snel in huis!

Ook voor alle golf cadeaus geldt; op werkdagen voor 17.00 uur besteld is morgen in huis (tenzij anders aangegeven). U kunt uw golf cadeau ook door ons laten inpakken voor slechts € 1,99. Wel zo makkelijk. Bekijken nu alle golf cadeaus en maak een golfer blij!