Golfbroeken Heren

Filter

Golfbroeken Heren

Golfbroeken voor heren vind je bij GolfCenter.nl, van lange tot korte golfbroeken. Wij hebben heren golfbroeken van bekende golfmerken zoals FootJoy, Under Armour, Peak Performance, KJUS, Ping en meer! Een goede golfbroek is netjes, zit comfortabel en geeft alle vrijheid om te swingen. Veel van de broeken in onze collectie kreuken niet of nauwelijks, want natuurlijk erg prettig is (scheelt weer strijken).

Lees meer

Actieve filters

Tips voor het bestellen van golfbroeken

Je hebt veel keus uit diverse merken, materialen, kleuren en maten. Online kan het lastig zijn om de juiste maat te vinden. Je kunt het beste kijken naar je huidige broeken en aan de binnenkant kijken welke maten je zoal hebt. Broekmaten worden op meerde manieren getoond. Soms waist/length (bijv. W32/L32), wat je ook vaak bij spijkerbroeken ziet. Sommige merken gebruiken confectiematen (48, 50, 52 etc.), wat je ook vaak ziet bij pantalons. Ook de maatvoering S tot en met XXL komt voor. Bekijk dus in je kledingkast welke maten je zoal van broeken hebt.

Lange golfbroeken heren

De meeste golfrondes worden gespeeld in een lange broek vanwege het weer. Lange golfbroeken zijn in vele soorten verkrijgbaar. In onze collectie vind je broeken van katoen, polyester en vele andere materialen. Een katoenen broek oogt meestal netter, maar heeft minder rek. Ook de pasvorm kan flink verschillen. We hebben loszittende broeken, maar ook diverse slim fit golfbroeken. Alle broeken zijn speciaal ontwikkeld voor golfers, dus het gaat vooral om je voorkeur.

Golfbroeken voor in de winter

Voor de winter zijn er speciale golfbroeken. Dit kunnen gevoerde broeken zijn, maar we hebben ook broeken met speciale technologie erin verwerkt. Deze broeken zijn niet zo dik en houden de warmte toch heel goed vast. Voor de fanatieke golfers is een winterbroek een must have. Blijven golfen in de winter geeft je vaak een vliegende start als het weer lente wordt. Mocht je in de winter de clubs links laten liggen, dan zou je eens een ronde moeten proberen met een warme winterbroek.

Korte golfbroeken heren

Tijdens warme zomerdagen en tijdens golfvakanties is het natuurlijk heerlijk om in een korte broek te golfen. In onze collectie vind je ook korte golfbroeken voor heren van topmerken. Bij korte broeken hoef je alleen de juiste waistsize te kiezen. Dit is volgens de maatvoering die ook bij spijkerbroeken wordt gehanteerd.

Regenbroeken voor heren

Op het slechte weer kun je je bij ons ook goed voorbereiden. De regen golfbroeken voor heren zijn er van diverse merken. Ook hier geldt dat de type maatvoering verschilt. Let dus goed op welke maten je thuis al hebt. Regenbroek worden over het algemeen over een ‘normale’ golfbroek heen gedragen. Ze vallen vaak iets ruimer en zijn meestal voorzien van een ritssluiting bij de broekspijpen. Zo kan je de broek makkelijk aan en uit trekken met je golfschoenen aan. Voor alle omstandigheden vind je bij ons de ideale heren golfbroek. Shop nu!