Filteren op

Merk

Merk

Schoenmaat

Schoenmaat

Maat

Maat

Broekmaat

Broekmaat

Kleur

Kleur

Type Broek

Type Broek

Golfbroeken Dames

Filter

Golfbroeken Dames

Een goede golfbroek voor dames is uiteraard erg stijlvol. Bovendien zit de golfbroek comfortabel en is deze rekbaar voor voldoende vrijheid om te swingen. Golfbroeken voor dames zijn er in vele soorten en maten; strak, wijd, capri, chino, regenbroeken en nog veel meer. We hebben damesbroeken van diverse topmerken zoals Under Armour, Peak Performance en FootJoy.

Lees meer

Actieve filters

Lange dames golfbroek

De lange broek kom je het meeste tegen op de golfbaan. Het voordeel van een lange broek is dat je benen beschermd zijn tegen de zon en bijvoorbeeld brandnetels als je naar iemands bal moet zoeken. Lange golfbroeken voor dames zijn er van diverse materialen, stijlen en kleuren. Bij lange golfbroeken voor dames is er bovendien onderscheid tussen winter- en zomerbroeken.

Korte golfbroeken en capri’s

Voor dames zijn er ook korte golfbroeken. Fijn als je toch het liefst in een broek golft, maar het te warm is voor een lange broek. Naast korte broeken kunnen dames ook kiezen voor capri’s. Zo heb je toch een stuk luchtigere kleding aan. Ideaal voor in de lente bijvoorbeeld. Golfrokken en jurkjes zijn in de zomer natuurlijk ook een optie.

Hoe vind ik de juiste maat golfbroek?

Bij GolfCenter.nl vind je diverse merken dames golfbroeken. Elk merk hanteert zijn eigen maatvoering. Sommige merken gebruiken de maten S, M, L, XL etc. waar andere merken wijdte en lengte maten gebruiken of 32 t/m 52. Kijk daarom altijd even in je kledingkast welke broekmaten je hebt. Ook vind je bij elke dames golfbroek een maattabel om tot de juiste maat te komen.

Regen- en winterbroeken voor dames

Slecht weer vraagt om speciale kleding. Als je competitie speelt of regelmatig aan wedstrijden meedoet, zul je het ongetwijfeld al eens meegemaakt hebben. Je bent heerlijk aan het golfen en ineens begint het tegen de verwachting in te regenen. Dan is het wel zo fijn als je een regenbroek bij je hebt. Regenkleding mag niet ontbreken in je golftas. In de winter kun je voor een gevoerde broek kiezen of een damesbroek met een speciale coating die warmte vasthoudt.