Filteren op

Kleur

Kleur

Gevoel

Gevoel

Constructie

Constructie

Prijs

Prijs

Titleist Golfballen

Filter

Titleist Golfballen

Titleist golfballen bestel je met 25% korting op elk tweede dozijn van hetzelfde type. Zo koopt je jouw favoriete Titleist golfballen altijd voordelig. In ons assortiment vind je alle modellen van Titleist, de nummer 1 golfbal. Titleist golfballen zijn de meest gebruikte golfballen op de professionele golftours. Klik op lees meer en lees welke verschillende modellen er verkrijgbaar zijn en wat de voordelen van elk model zijn. Of bestel natuurlijk direct jouw favoriete golfballen!

Lees meer

Actieve filters

Titleist Pro V1 en Pro V1x

De Titleist Pro V1 en Pro V1x golfballen geven minder spin bij lange slagen voor extra afstand. Bij korte slagen genereren de Pro V1 en Pro V1x juist meer spin en geven deze Titleist golfballen een zacht gevoel. De Pro V1x geeft u een hogere balvlucht dan de Pro V1 en voelt iets minder zacht aan. De Pro V1x genereert meer spin met korte ijzers en bij het korte spel dan de Pro V1. De Pro V1 heeft daarentegen weer een meer penetrerende balvlucht. Dit zijn de beste golfballen van Titleist en voor golfers van alle niveaus een uitstekende keuze.

Titleist NXT Tour en NXT Tour S

De Titleist NXT Tour (S) golfballen geven extra afstand bij slagen met de driver, fairway woods en lange ijzers door minder spin te genereren. Bij korte slagen geven deze Titleist golfballen veel controle. De verschillen tussen de twee versies zijn dat de NXT Tour S zachter aanvoelt en een lagere balvlucht geeft. De NXT Tour gaat verder met lange slagen en geeft u een hogere balvlucht. Beide typen zijn van topkwaliteit en gaan lang mee.

Titleist DT Trusoft

De Titleist DT Trusoft voelt erg zacht bij alle slagen. Het is zelfs de zachtste golfbal van Titleist. De DT Trusoft spint weinig bij lange slagen en vliegt daardoor verder. Door zijn zachtheid geeft dit model ook veel controle bij korte slagen. De Titleist DT Trusoft is de perfecte golfbal voor golfers die een goede golfbal willen met een zacht gevoel zonder te veel te betalen.

Titleist Velocity

De Titleist Velocity golfballen geven u hogere balsnelheden en daardoor meer afstand. Minder spin en een penetrerende balvlucht dragen hier ook aan bij. De Titleist Velocity golfballen genereren niet zoveel spin bij korte slagen als de andere Titleist golfballen. Deze golfbal voelt ook wat harder aan.