Filteren op

Kleur

Kleur

Gevoel

Gevoel

Constructie

Constructie

Prijs

Prijs

Titleist Golfballen

Filter

Titleist Golfballen

Titleist golfballen bestel je bij GolfCenter.nl! In ons assortiment vind je alle modellen van Titleist, de nummer 1 golfbal. Titleist golfballen zijn de meest gebruikte golfballen op de professionele golftours. Klik op lees meer en lees welke verschillende modellen er verkrijgbaar zijn en wat de voordelen van elk model zijn. Of bestel natuurlijk direct jouw favoriete golfballen!

Lees meer

Actieve filters

Titleist Pro V1 en Pro V1x

De Titleist Pro V1 en Pro V1x golfballen geven minder spin bij lange slagen voor extra afstand. Bij korte slagen genereren de Pro V1 en Pro V1x juist meer spin en geven deze Titleist golfballen een zacht gevoel. De Pro V1x geeft u een hogere balvlucht dan de Pro V1 en voelt iets minder zacht aan. De Pro V1x genereert meer spin met korte ijzers en bij het korte spel dan de Pro V1. De Pro V1 heeft daarentegen weer een meer penetrerende balvlucht. Dit zijn de beste golfballen van Titleist en voor golfers van alle niveaus een uitstekende keuze.

Titleist TruFeel

De Titleist TruFeel voelt erg zacht bij alle slagen. Het is zelfs de zachtste golfbal van Titleist. De TruFeel spint weinig bij lange slagen en vliegt daardoor verder. Door zijn zachtheid geeft dit model ook veel controle bij korte slagen. De Titleist TruFeel is de perfecte golfbal voor golfers die een goede golfbal willen met een zacht gevoel zonder te veel te betalen.

Titleist Velocity

De Titleist Velocity golfballen geven u hogere balsnelheden en daardoor meer afstand. Minder spin en een penetrerende balvlucht dragen hier ook aan bij. De Titleist Velocity golfballen genereren niet zoveel spin bij korte slagen als de andere Titleist golfballen. Deze golfbal voelt ook wat harder aan.