Gratis verzending vanaf €50, anders slechts €3,95 binnen NL   Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis   Vragen? Bel: 033 - 303 5911   Over ons

Golfballen

Golfballen zijn er in vele soorten. Veel golfers denken dat het alleen voor goede golfers van belang is met welke bal zij spelen. Dat is absoluut niet het geval. Het spelen met de juiste golfbal kan veel invloed hebben op uw spelplezier ongeacht uw niveau.

Eenvoudig filteren op golfballen

U kunt bij ons golfballen selecteren op het gevoel dat de...

Golfballen zijn er in vele soorten. Veel golfers denken dat het alleen voor goede golfers van belang is met welke bal zij spelen. Dat is absoluut niet het geval. Het spelen met de juiste golfbal kan veel invloed hebben op uw spelplezier ongeacht uw niveau.

Eenvoudig filteren op golfballen

U kunt bij ons golfballen selecteren op het gevoel dat de bal geeft. Sommige ballen voelen hard aan. Deze golfballen genereren vaak minder spin en die slaat u daardoor vaak verder. Bij uw korte slagen rond de green rollen deze golfballen echter ook verder door. Zachte golfballen kunnen minder ver gaan bij lange slagen, maar geven extra controle bij uw korte spel.

Combinatie van een harde en een zachte golfbal

Er zijn uiteraard ook golfballen die de voordelen van een harde bal en een zachte bal combineren. Dit zijn over het algemeen de 3, 4 of 5-piece golfballen. Dit geeft aan uit hoeveel verschillende lagen de golfbal is opgebouwd. Deze golfballen hebben vaak een harde kern voor minder spin bij uw lange slagen. De buitenlaag is dan zacht voor meer spin bij de korte slagen.

Gekleurde golfballen

U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren. De meeste golfballen zijn wit, maar er zijn ook golfballen in de kleuren rood, geel, roze, groen of oranje. Dat is vooral handig in de herfst en winter. Dan raakt u minder snel een bal kwijt. Het is ook makkelijk om uw bal te herkennen, omdat de meeste golfers met een witte bal spelen.

Golfballen kopen

Er komt dus best wat kijken bij het kiezen van een golfbal. U kunt het beste verschillende modellen proberen om tot de juiste keus te komen. Welke golfbal u ook kiest, het is het beste voor uw spel als u altijd met dezelfde bal speelt. Zo weet u hoe de bal reageert bij verschillende slagen. Uw budget is natuurlijk ook van belang bij uw keuze. Indien u een beginnende golfer bent, is de kans dat u ballen kwijt raakt wat groter. De lakeballs (gebruikte golfballen) zijn dan ook een goede keus. In ons assortiment vindt u golfballen van de merken: Titleist, Callaway, Pinnacle, Mizuno, TaylorMade, Nassau, Wilson, Nike en Srixon. Op alle nieuwe golfballen ontvangt u 25% korting op het tweede dozijn. Bestel nu uw nieuwe golfballen!

Meer

Golfballen  Er zijn 61 producten

Subcategorieën

 • Titleist

  Titleist golfballen

  Op alle Titleist golfballen ontvangt u 25% korting op elk tweede dozijn van hetzelfde type. Zo koopt u uw favoriete Titleist golfballen altijd voordelig. In ons assortiment vindt u alle modellen van Titleist, de nummer 1 golfbal. Titleist golfballen zijn de meest gebruikte golfballen op de professionele golftours. Hieronder leest u welke verschillende modellen er verkrijgbaar zijn en wat de voordelen van elk model zijn.

  Titleist Pro V1 en Pro V1x

  De Titleist Pro V1 en Pro V1x golfballen geven minder spin bij lange slagen voor extra afstand. Bij korte slagen genereren de Pro V1 en Pro V1x juist meer spin en geven deze Titleist golfballen een zacht gevoel. De Pro V1x geeft u een hogere balvlucht dan de Pro V1 en voelt iets minder zacht aan. De Pro V1x genereert meer spin met korte ijzers en bij het korte spel dan de Pro V1. De Pro V1 heeft daarentegen weer een meer penetrerende balvlucht. Dit zijn de beste golfballen van Titleist en voor golfers van alle niveaus een uitstekende keuze.

  Titleist NXT Tour en NXT Tour S

  De Titleist NXT Tour (S) golfballen geven extra afstand bij slagen met de driver, fairway woods en lange ijzers door minder spin te genereren. Bij korte slagen geven deze Titleist golfballen veel controle. De verschillen tussen de twee versies zijn dat de NXT Tour S zachter aanvoelt en een lagere balvlucht geeft. De NXT Tour gaat verder met lange slagen en geeft u een hogere balvlucht. Beide typen zijn van topkwaliteit en gaan lang mee.

  Titleist DT Trusoft

  De Titleist DT Trusoft voelt erg zacht bij alle slagen. Het is zelfs de zachtste golfbal van Titleist. De DT Trusoft spint weinig bij lange slagen en vliegt daardoor verder. Door zijn zachtheid geeft dit model ook veel controle bij korte slagen. De Titleist DT Trusoft is de perfecte golfbal voor golfers die een goede golfbal willen met een zacht gevoel zonder te veel te betalen.

  Titleist Velocity

  De Titleist Velocity golfballen geven u hogere balsnelheden en daardoor meer afstand. Minder spin en een penetrerende balvlucht dragen hier ook aan bij. De Titleist Velocity golfballen genereren niet zoveel spin bij korte slagen als de andere Titleist golfballen. Deze golfbal voelt ook wat harder aan.

 • Callaway

  Callaway golfballen kopen is altijd voordelig bij GolfCenter.nl! *Bij nieuwe golfballen ontvangt u 25% korting op elk tweede dozijn van hetzelfde merk en type. U ontvangt dus altijd korting op alle bekende modellen van Callaway.

 • Pinnacle

  Pinnacle golfballen kopen is altijd voordelig bij GolfCenter.nl! *Bij nieuwe golfballen ontvangt u 25% korting op elk tweede dozijn van hetzelfde merk en type. U ontvangt dus altijd korting op alle bekende modellen van Pinnacle.

 • Mizuno

  Mizuno golfballen kopen is altijd voordelig bij GolfCenter.nl! *Bij nieuwe golfballen ontvangt u 25% korting op elk tweede dozijn van hetzelfde merk en type. U ontvangt dus altijd korting op alle bekende modellen van Mizuno.

 • Nassau

  Nassau golfballen kopen is altijd voordelig bij GolfCenter.nl! *Bij nieuwe golfballen ontvangt u 25% korting op elk tweede dozijn van hetzelfde merk en type. U ontvangt dus altijd korting op alle bekende modellen van Nassau.

 • Lakeballs

  Lakeballs zijn gebruikte golfballen. Bij GolfCenter.nl vindt u lakeballs van de merken: Callaway, Nike, Mizuno, Srixon en Bridgestone. Onze lakeballs zijn van goede kwaliteit en zeer voordelig. 

 • Nike
 • Srixon
 • Taylormade

  TaylorMade golfballen kopen is altijd voordelig bij GolfCenter.nl! *Bij nieuwe golfballen ontvangt u 25% korting op elk tweede dozijn van hetzelfde merk en type. U ontvangt dus altijd korting op alle bekende modellen van TaylorMade.

 • Wilson

  Wilson golfballen kopen is altijd voordelig bij GolfCenter.nl! *Bij nieuwe golfballen ontvangt u 25% korting op elk tweede dozijn van hetzelfde merk en type.

 • Volvik

  Volvik golfballen kopen is altijd voordelig bij GolfCenter.nl! *Bij nieuwe golfballen ontvangt u 25% korting op elk tweede dozijn van hetzelfde merk en type. U ontvangt dus altijd korting op alle bekende modellen van Volvik.

per pagina
Toont 1 - 24 van de 61 items
Toont 1 - 24 van de 61 items