Golfballen

Filter

Golfballen

Golfballen zijn er in vele soorten. Veel golfers denken dat het alleen voor goede golfers van belang is met welke bal zij spelen. Dat is absoluut niet het geval. Het spelen met de juiste golfbal kan veel invloed hebben op uw spelplezier ongeacht uw niveau.

Lees meer

Actieve filters

Eenvoudig filteren op golfballen

U kunt bij ons golfballen selecteren op het gevoel dat de bal geeft. Sommige ballen voelen hard aan. Deze golfballen genereren vaak minder spin en die slaat u daardoor vaak verder. Bij uw korte slagen rond de green rollen deze golfballen echter ook verder door. Zachte golfballen kunnen minder ver gaan bij lange slagen, maar geven extra controle bij uw korte spel.

Combinatie van een harde en een zachte golfbal

Er zijn uiteraard ook golfballen die de voordelen van een harde bal en een zachte bal combineren. Dit zijn over het algemeen de 3, 4 of 5-piece golfballen. Dit geeft aan uit hoeveel verschillende lagen de golfbal is opgebouwd. Deze golfballen hebben vaak een harde kern voor minder spin bij uw lange slagen. De buitenlaag is dan zacht voor meer spin bij de korte slagen.

Gekleurde golfballen

U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren. De meeste golfballen zijn wit, maar er zijn ook golfballen in de kleuren rood, geel, roze, groen of oranje. Dat is vooral handig in de herfst en winter. Dan raakt u minder snel een bal kwijt. Het is ook makkelijk om uw bal te herkennen, omdat de meeste golfers met een witte bal spelen.

Golfballen kopen

Er komt dus best wat kijken bij het kiezen van een golfbal. U kunt het beste verschillende modellen proberen om tot de juiste keus te komen. Welke golfbal u ook kiest, het is het beste voor uw spel als u altijd met dezelfde bal speelt. Zo weet u hoe de bal reageert bij verschillende slagen. Uw budget is natuurlijk ook van belang bij uw keuze. Indien u een beginnende golfer bent, is de kans dat u ballen kwijt raakt wat groter. De lakeballs (gebruikte golfballen) zijn dan ook een goede keus. In ons assortiment vindt u golfballen van de merken: Titleist, Callaway, Pinnacle, Mizuno, TaylorMade, Nassau, Wilson, Nike en Srixon. Op alle nieuwe golfballen ontvangt u 25% korting op het tweede dozijn. Bestel nu uw nieuwe golfballen!