Gratis verzending vanaf €50, anders slechts €3,95 binnen NL   Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis   Vragen? Bel: 033 - 303 5911   Over ons

Golfaccessoires

Met onze golfaccessoires kan u uw spel verbeteren en zorgen voor meer golfplezier. Bij ons vindt u alle golfaccessoires voor in de baan, zoals golfhorloges, grips, tees, golfparaplu’s, golfhanddoeken, pitchforks, spikes en nog veel meer. Ook golfaccessoires voor buiten de baan, zoals golfboeken, golfcadeaus, trainingsmateriaal en zelfs wijn! All...

Met onze golfaccessoires kan u uw spel verbeteren en zorgen voor meer golfplezier. Bij ons vindt u alle golfaccessoires voor in de baan, zoals golfhorloges, grips, tees, golfparaplu’s, golfhanddoeken, pitchforks, spikes en nog veel meer. Ook golfaccessoires voor buiten de baan, zoals golfboeken, golfcadeaus, trainingsmateriaal en zelfs wijn! Alle golfspullen die u nodig heeft hebben wij.

Pitchfork


Als golfer heeft u veel golfattributen nodig. Tees en een pitchfork zijn vereisten voor een rondje golf. De pro’s teeën hun bal altijd op, ook als ze met een ijzer afslaan. Het is één van de weinige momenten dat u uzelf altijd een perfecte ligging kunt geven. Laat die kans dus niet voorbijgaan. Een goede pitchfork mag ook niet ontbreken tussen uw golfaccessoires. Helaas zijn er nog te veel golfers die geen pitchfork hebben (of niet gebruiken), waardoor de greens beschadigd raken. U uiteraard niet met onze Pitchfix.

Golfparaplu


Golfparaplu’s zijn ook erg fijn om te hebben. Als u regelmatig aan een wedstrijd meedoet, dan zult u ongetwijfeld al eens een ronde in de regen hebben gespeeld. Met golfparaplu, bij voorkeur bevestigd op uw trolley, is spelen in de regen geen probleem. Ook een golfhanddoek is geen overbodige luxe. Dan kunt u uw clubs even schoonmaken na elke slag en ook uw bal poetsen voor het putten. Zo heeft u ongemerkt toch al behoorlijk wat golfaccessoires.

Markers


Een marker kan uw spel ook goed doen. Voor wedstrijden moet u uw bal duidelijk herkenbaar maken, maar met een marker kunt u ook een lijn op uw ballen zetten. Zo kunt u makkelijker uw putter oplijnen en daardoor gaan er meer putts in. Het trainingsmateriaal dat u vindt tussen onze golfaccessoires kan ook een hoop slagen van uw handicap afhalen. U kunt zelfs uw swing volledig analyseren met de Garmin Truswing.

Volledige aanbod golfaccessoires 

Onze golfaccessoires zijn niet beperkt tot de golfbaan. In ons assortiment vindt u onder andere ook een bbq en een speciale golfwijn. The 19th is een Zuid-Afrikaanse wijn, verkrijgbaar als shiraz merlot en als sauvignon blanc. Allebei heerlijke wijnen voor op hole 19. Ook leuk om cadeau te geven. Tussen alle golfartikelen vindt u nog meer leuke cadeaus. U kunt denken aan een golfspel voor de hele familie, speciale headcovers, FootJoy babyschoenen, golfboeken en uiteraard de GolfCenter.nl cadeaubon. Wacht niet langer en bekijk alle golfaccessoires!

Meer

Golfaccessoires  Er zijn 220 producten

Subcategorieën

 • Golfhorloges en GPS

  Golfhorloges geven alle informatie die u nodig heeft voor uw volgende slag. Een golfhorloge geeft u de afstand tot de green/vlag, maar ook tot hindernissen. Daardoor kunt u betere clubkeuzes maken en slagen van uw handicap spelen. Alle golfhorloges in ons assortiment kunnen gebruikt worden op golfbanen over de hele wereld. Bovendien zijn de horloges licht, zodat ze uw swing niet hinderen.

  Golfhorloges van diverse merken

  Wij hebben golfhorloges van Garmin, TomTom en Bushnell. De golfhorloges van Garmin zijn van topkwaliteit en kunnen veel meer dan het aangeven van afstanden. Het nieuwste golfhorloge, de Garmin Approach S60, beschikt over een kleuren touchscreen, houdt uw slagen bij en kan gebruikt worden voor diverse andere sporten (o.a. zwemmen, hardlopen en wielrennen). Ook is dit horloge te koppelen met uw smartphone, zodat u meldingen op uw horloge ontvangt.

  Onze golfhorloges zijn volledig uitgerust

  U vindt ook de Garmin Approach S5, X40 en S20 in onze collectie. Stuk voor stuk uitstekende golfhorloges. Elk met unieke kwaliteiten. Zo beschikt de X40 over een hartslagmeter, uniek design en kunt u uw muziek van uw telefoon bedienen. De S20 heeft een groter scherm en is erg licht. Op de S20 kunt u de pinpositie aanpassen, zodat u altijd de exacte afstand tot de vlag weet. Een zeer compleet golfhorloge! De S5 stelt u in staat de lay-out van een hole te bekijken. Ook kunt u met de S5 statistieken bijhouden (fairway hits, greens in regulation en putts per ronde). Voor wie liever geen golfhorloge draagt, hebben wij de Garmin Approach G30. De G30 heeft een kleurenscherm, waarop de hole en green goed te bekijken zijn. Deze golf GPS past makkelijk in uw broekzak.

  TomTom golfhorloges

  De golfhorloges van TomTom kunnen ook op alle golfbanen ter wereld worden gebruikt. Naast het geven van afstanden tot de green en hindernissen, kunt u met de TomTom Golfer 2 (SE) ook uw spel analyseren dankzij automatische slagdetectie. U hoeft uw score dus niet meer zelf bij te houden. De TomTom Golfer 2 beschikt zelfs over 24/7 activity tracking. Dit golfhorloge is verkrijgbaar in 2 kleuren (zwart en grijs) en 2 maten (S en L).

  Bestel uw golfhorloge snel!

  De Bushnell Neo Ion is het eenvoudigste golfhorloge is ons assortiment, maar doet alles wat u van een golfhorloge mag verwachten. Dit horloge geeft de afstanden tot de green/hindernissen en stelt u in staat die verre drive op te meten. Het golfhorloge van Bushnell beschikt over meer dan 35.000 geïnstalleerde golfbanen in meer dan 30 landen. Alle golfhorloges worden gratis en snel thuisbezorgd. Wacht niet langer en verbeter uw spel met de nieuwste golfhorloges!

 • Rangefinders

  Wat is een rangefinder?

  Rangefinders, ook wel afstandsmeters genoemd, zijn een soort verrekijkers waarmee je de afstand tot willekeurige punten kunt meten. Voor golf zijn er speciale rangefinders om bijvoorbeeld de afstand naar de vlag of een boom in een dogleg te bepalen. Het handige van een rangefinder is dat je altijd de exacte afstand hebt (tot de vlag). Sommige golfhorloges geven alleen de afstand tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green. Een afstandsmeter kan dus een goede toevoeging zijn op een golfhorloge. Het is zeker niet zo dat je een rangefinder gebruikt OF een golfhorloge.

  Wat is het voordeel van een rangefinder?

  Een groot voordeel van een rangefinder is dat je het tijdens trainingen ook goed kunt gebruiken. Je kunt op de driving range makkelijk afstanden bepalen. Zo kun je gericht trainen op slagen van bijvoorbeeld 50, 60, 75 en 100 meter. Dit kan niet met een golfhorloge. Sommige rangefinders kunnen zelfs het hoogteverschil meten en aangeven welk effect dit heeft op de daadwerkelijke afstand die je moet overbruggen. Het golfhorloge de Garmin Approach S60 heeft deze functie nu ook. Dit kan worden uitgeschakeld wanneer je aan wedstrijden meedoet.

  Techniek van de rangefinder

  PinSeeker en First Target Priority zijn technieken die bij golf rangefinders worden gebruikt. Deze technieken zorgen ervoor dat je altijd de afstand tot de vlag meet, ook als er bomen of andere objecten achter de vlag staan. Als je voor het eerst een rangefinder gaat gebruiken is het aan te raden om eerst te oefenen op de driving range. Ook zal het tijdens de eerste golfronde even wennen zijn, omdat je pre-shot routine iets verandert. Let in het begin ook nog goed op de afstandsmarkeringen in de baan, zodat je ongeveer weet welke afstand de rangefinder aan moet geven. Als daar dan erg grote verschillen tussen zitten, dan heb je waarschijnlijk iets anders gemeten.

  Collectie rangefinders

  In onze collectie vind je afstandsmeters van Nikon en Bushnell. Dit zijn de twee beste en bekendste merken als het gaat om golf rangefinders. Alle rangefinders die je bij ons vindt zijn door ons getest en doen wat ze beloven. De afstandsmeters hebben een bereik tussen de 5 meter en (sommige zelfs) 1100 meter. Zeer geschikt dus voor alle golfbanen wereldwijd. Wacht niet langer en shop nu een golf rangefinder!

 • Golfparaplu

  Golfparaplu’s zijn geen overbodige luxe. Zeker niet als u regelmatig aan wedstrijden meedoet. Stoppen is dan geen optie, maar uzelf goed beschermen uiteraard wel. Veel golftassen hebben een speciaal vak voor een golfparaplu. De paraplu kan dus altijd mee de baan in voor de onverwachte bui. Zo blijft u altijd droog, ook als u uw regenkleding bent vergeten. Waar moet u op letten als u golfparaplu wilt kopen? Dat leest u hier.

  Een golfparaplu versus een 'gewone' paraplu

  Wat is het verschil tussen een golfparaplu en een normale paraplu? Normale paraplu’s zijn vaak te klein en niet bestand tegen wind. Golfparaplu’s zijn steviger en groter. Daardoor blijven u en uw tas met clubs droog. Een golfparaplu is beter bestand tegen wind en sommige beschermen u ook tegen UV. Er zijn single en double canopy paraplu’s. De double canopy paraplu’s hebben twee lagen met windgaten, zodat de paraplu niet omklapt.

  Golfparaplu's van diverse merken

  In ons assortiment vindt u golfparaplu’s van alle bekende golfmerken. Zo hebben wij paraplu’s van Titleist, Callaway, Ping, Under Armour, TaylorMade, BagBoy, Mizuno, Cobra, Clicgear en Loudmouth. Alle paraplu’s zijn van topkwaliteit. De meeste paraplu’s zijn voorzien van ergonomische grepen voor extra comfort. Ook gaan de meeste golfparaplu’s automatisch open.

  Golfparaplu bevestigen

  Het beste kunt u uw golfparaplu bevestigen op uw trolley. Dan zijn uw handen vrij en blijven uw tas en clubs altijd droog. Hier heeft u een parapluhouder voor nodig. Deze vindt u ook in ons assortiment. Voor Clicgear trolleys is er een aparte parapluhouder. Voor alle overige trolleys is de BagBoy parapluhouder geschikt. Als u wat langer bent, dan is het ook mogelijk om de parapluhouder te verhogen. Zo kunt u toch onder de paraplu doorkijken om de slagen van uw flightgenoten te volgen. We hebben ook een aantal dames golfparaplu’s. Het verschil met een heren paraplu is voornamelijk het formaat van het handvat. Speciaal voor dames is het handvat kleiner gemaakt. Uiteraard is ook het design wat vrouwelijker. Dames kunnen ook prima een paraplu gebruiken die niet speciaal voor dames is ontworpen. Nagenoeg alle golfparaplu’s hebben een kunststof punt. Dat is wel zo veilig als u in onweer verzeild raakt.

  Golfparaplu kopen

  Doe uzelf een plezier en bestel een golfparaplu. Alle paraplu’s worden gratis thuisbezorgd!

 • Golfhanddoek

  Golfhanddoeken zijn onmisbaar voor de serieuze golfer. Een golfhanddoek kun je eenvoudig aan je golftas bevestigen. Dit is erg handig om je clubs snel schoon te kunnen maken na elke slag. De groeven in je clubblad moeten goed schoon zijn om puur contact te kunnen maken met de bal. Een vies clubblad heeft effect op de hoeveelheid spin van de golfbal. Het is dus erg zonde dat een goed geslagen bal niet zo reageert als hij normaal zou doen door een vies clubblad. Bovendien gaan je clubs langer mee als je ze schoon houdt. Zand of modder op het clubblad schuurt over het oppervlak bij impact. Het clubblad slijt daardoor sneller.

  Golfclub schoonmaken

  Als je het clubblad schoonmaakt met je golfhanddoek, moet je ook goed opletten dat er geen vuil achterblijft in de groeven. De groeven kun je eenvoudig schoonmaken met een kleine borstel die in je zak past of een borstel die naast je handdoek aan je tas hangt. Het is aan te raden om een extra golfhanddoek mee te nemen in een opbergvak van je golftas. Als je in een regenbui terechtkomt of je handdoek te vies wordt, dan heb je altijd een vervangende handdoek bij de hand. Een andere handige tip is om je handdoek aan de armen van je paraplu te hangen als het regent. Zo blijft je handdoek droog en kun je je handenen grips drogen voor je gaat swingen. Zo heb je altijd een genoeg grip en voorkom je dat je moet knijpen.

  Ons assortiment golfhanddoeken

  Tri-folds zijn de meest gebruikte golfhanddoeken. Dit zijn opgevouwen golfhanddoeken, vaak voorzien van een karabijnhaak of lus. Zo kun je de handdoek makkelijk aan elke tas bevestigen of losmaken om in de wasmachine te doen. In ons assortiment vind je ook tour towels. Dit zijn grote golfhanddoeken die je door een handdoekring aan je tas hangt. Dit zijn ook goede handdoeken om als back-up op te bergen in je golftas. Wij hebben handdoeken van de bekende golfmerken zoals Ping, Titleist, Callaway, Cobra, Mizuno en TaylorMade.

  Golfhanddoek bedrukken

  Het bedrukken van golfhanddoek is ook mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld je bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Leuk als relatiegeschenk of voor je competitieteam. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op via 033 – 303 59 11 of mail naar info@golfcenter.nl. Bekijk nu al onze golfhanddoeken!

 • Regenhoes

  Bescherm uw golftas tegen het slechte weer met een regenhoes. Dan heeft u geen nieuwe waterdichte golftas nodig en houdt u toch uw spullen droog. De regenhoezen passen op de meeste cart bags.

 • Trainingsmateriaal
 • Golf Tees

  Golf tees behoren tot de belangrijkste accessoires voor een golfer. De meeste golfers gebruiken voor elke afslag een tee. Voor afslagen met ijzers een korte tee en voor de driver een lange. U kunt kiezen uit diverse maten, plastic of houten tees en nog veel meer. Hieronder leest u waarom en wanneer u voor een bepaalde tee kiest.

  De geschikte golf tee 

  De lengte van de tees bepaald logischerwijs hoe hoog u de bal kunt opteeën. Voor afslagen met de driver is een minimale lengte van 7 cm aan te raden. Voor alle overige clubs is de lengte minder belangrijk. In ons assortiment vindt u golf tees van de merken Lignum, Legend en Professional Tee System (PTS).

  Houten en plastic golf tees

  Wanneer en waarom kiest u voor houten of plastic tees? Het voordeel van plastic tees is dat ze minder snel kapot gaan. Zeker als u de tee alleen gebruikt voor het afslaan met uw driver of fairway wood. De Lignum Tees van 82mm zijn daarom ook erg populair. De Lignum tees hebben ook ringen, zodat u uw bal altijd eenvoudig op dezelfde hoogte kunt opteeën. Voor houten tees is daar ook wat voor bedacht. De houten step tees van Legend kunnen deels in de grond worden gestoken. Zo ligt uw bal altijd exact op dezelfde hoogte. De PTS tees hebben een kleurmarkering om een gelijke tee hoogte bij elke slag makkelijk te maken. Het nadeel van houten tees is dat ze eerder kapot gaan, maar daardoor geven ze wel minder weerstand tegen uw club. Dat wordt door sommige golfers als prettiger ervaren, vooral bij afslagen met ijzers. Bovendien zijn houten tees beter voor het milieu.

  De geschikte golf tee voor in de winter

  Er zijn ook speciale golf tees voor speciale gevallen. In de winter is de grond vaak bevroren en krijgt u een tee niet in de grond. In dat geval kunt u gebruik maken van wintertees. De wintertees zitten in een set van drie. Een tee met een hoogte van 1 cm, één van 2 cm en één van 4,5 cm. Zo kunt u toch nog spelen in de wintermaanden. Als op de driving range van matten afslaat kunt u ook speciale tees gebruiken. Met de Legend driving range tees kunt u toch uw driver gebruiken op een mat. 

  Golf tee kopen?

  Wij hebben een ruim assortiment golf tees. Heeft u advies nodig voor u een aankoop doet? Neem contact met ons op. Of bekijk direct het volledige assortiment voor het kopen van golf tees.

 • Golfspikes

  Toe aan nieuwe spikes? U kunt ze ook door ons laten vervangen in onze winkel in Amersfoort. 

 • Golfcadeaus

  Een golfcadeau uitzoeken kan best lastig zijn. Zeker als u zelf niet golft. Gelukkig zijn wij fanatieke golfers en weten wij wat leuk is om als golfer te krijgen. Het voordeel van een golfcadeau uitzoeken is dat er erg veel leuke opties zijn. U heeft al een leuk golfcadeautje vanaf €1,-. Hieronder geven wij meerdere cadeautips voor golfers. Twijfelt u na het lezen van onze tips toch nog? Dan kunt u ook altijd een cadeaubon geven, zodat de gelukkige zelf iets uit kan zoeken. Onze cadeaubon is zowel in onze webshop als in onze golfshop te verzilveren.

  Golfcadeau kopen

  Wat zo goed als alle golfers gemeen hebben, is dat ze altijd beter willen spelen. Om daarbij te helpen kunt u kiezen uit vele leuke golfcadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een net om binnen te kunnen chippen of een hole met vlag om in de tuin te kunnen oefenen. We hebben ook trainingsmateriaal om in huis (of op kantoor) te kunnen putten. Of een familiespel om spelenderwijs beter te worden en vooral veel plezier te hebben. Golfboeken met tips om beter te worden of met golfhumor zijn ook populaire golfcadeaus.

  Golfaccessoires

  Accessoires doen het ook altijd goed als golfcadeau. Een mooie headcover, tees, een golfhanddoek of pitchfork komen altijd van pas. Golfballen zijn ook een leuk golfcadeau, maar dan moet u wel weten met welke bal iemand speelt. Veel golfers gebruiken namelijk altijd hetzelfde merk en type. De Titleist Pro V1 en Callaway Chrome Soft golfballen zijn altijd leuk om te krijgen, maar die zijn wel wat duurder.
    

  Kleding is vaak een lastig golfcadeau, omdat het lastig in te schatten is welke maat iemand heeft. Een verstelbare golfcap is wel een veilige en goede keuze. Een cap is zowel voor heren als dames leuk om te geven en te krijgen. We hebben ook golfsokken in een cadeauverpakking voor dames en heren. 

  In ons assortiment vindt u ook een aantal bijzondere golfcadeaus. 19th Wijn bijvoorbeeld. Een heerlijke wijn speciaal ontwikkeld voor golfers. De sauvignon blanc is een frisse, levendige en fruitige witte wijn. De shiraz merlot heeft een mooie ronde houten smaak met de geur van zwarte bessen en kruiden. Onder de bijzondere golfcadeaus vind u ook baby golfschoenen, een foto op canvas van Jack Nicklaus en pokerchip markers.

  Uw golfcadeau snel in huis!

  Ook voor alle golfcadeaus geldt; op werkdagen voor 17.00 uur besteld is morgen in huis (tenzij anders aangegeven). U kunt uw cadeau ook door ons laten inpakken voor slechts € 1,99. Wel zo makkelijk. Bekijken nu alle cadeaus en maak een golfer blij!

 • Headcovers
 • Golfboeken
 • Cadeaubon
 • Diversen
 • Golf grips


  Golf grips zijn erg belangrijk voor uw gevoel. Goede golf grips dragen bij aan een beter resultaat van uw slagen. Een te dunne of te dikke golfgrip kan voor afwijkingen zorgen. Uw handen kunnen te actief of te passief worden als u met de verkeerde golf grips speelt. De juiste dikte van uw golf grips bepalen wij door uw hand en de lengte van uw langste vinger op te meten. Uiteraard houden we ook rekening met uw voorkeur. U kunt kiezen uit standaard, under size, midsize en jumbo. Er zijn ook speciale grips verkrijgbaar indien u bijvoorbeeld artrose heeft.

  De levensduur van golf grips

  De levensduur van golf grips is afhankelijk van hoe vaak u speelt. Als u regelmatig speelt, kunt u het beste elk seizoen starten met nieuwe grips. Om de levensduur te verlengen kun u de grips regelmatig schoonmaken. Een sopje met warm water en een licht schuursponsje doen wonderen. Als de grips hard worden en scheurtjes bevatten is het tijd voor nieuwe grips. Versleten grips zorgen dat u moet knijpen in de club en dat komt uw swing niet ten goede. In onze winkel in Amersfoort vervangen wij graag uw versleten golf grips.

  Putter grips

  De putter is de meest gebruikte club uit de tas. Belangrijk dat er een goede grip op zit dus. De grip kan uw putting stroke ook verbeteren. Tegenwoordig hebben veel spelers een extra dikke grip. Dit helpt om uw handen passiever te houden tijdens het putten. Er zijn vele soorten putter grips die u ook bij ons kunt testen.

  Merken golf grips

  Golf Pride is één van de bekendste merken als het gaat om golf grips. Meer dan 80% van alle tourspelers speelt met golf grips van Golf Pride. Uiteraard hebben wij ook grips van andere bekende merken, zoals Lamkin, PURE Grips, Onyx en SuperStroke. Heeft u grips van een ander merk op het oog? Geen probleem, wij regelen het voor u. Als u uw set bij ons afgeeft, kunt u vaak de volgende dag uw clubs met nieuwe golf grips weer ophalen. Shop nu uw nieuwe set golf grips en krijg weer grip op uw spel!

 • Lifestyle
per pagina
Toont 1 - 24 van de 220 items
Toont 1 - 24 van de 220 items