Filteren op

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Golf Reistassen

Filter

Golf Reistassen

Golfreistassen, ook wel travelbags of travel covers genoemd, bieden bescherming voor je golftas en clubs in het vliegtuig. Als je op golfvakantie gaat, is het wel zo fijn als je clubs de heen- en terugreis overleven. Er wordt nogal met bagage gegooid. Je zal niet de eerste (en ook niet de laatste zijn) van wie er clubs kapot zijn na de vlucht. Gelukkig bieden golfreistassen uitkomst. Naast een goede golfreistas raden wij ook aan om een backbone te gebruiken. Dit is een stok met een hard plastic koepeltje die je in de golftas doet. De backbone steekt boven je clubs uit en beschermt de clubs zo tegen klappen van bovenaf.

Lees meer

Actieve filters

Golfreistas kopen?

Gaat u binnenkort op golfvakantie met uw eigen golfset? Dan is het wel zo fijn dat uw golfclubs veilig op de bestemming aankomen. Een golf reistas is noodzakelijk voor een zorgeloze golfvakantie. Bij GolfCenter.nl vindt u golf reistassen van onder andere: BagBoy, Titleist, Callaway, Mizuno, BOB en Ping. Vergeet ook niet de BagBoy Backbone Travel Support als extra bescherming van uw clubhoofden.

Een goede golfreistas

Waar voldoet een goede golfreistas aan? Het is handig om een travelbag met wieltjes te kiezen, zodat je je golfspullen makkelijk over het vliegveld kunt meenemen. Er is een groot prijsverschil tussen de golfreistassen in ons assortiment. De duurdere varianten bieden nog meer bescherming met behulp van bijvoorbeeld een gewatteerd deel bovenin, een volledige gewatteerde binnenkant of een harde top. De luxere varianten hebben vaak ook extra opbergruimte voor bijvoorbeeld je golfschoenen. Ook is het materiaal van de uitgebreidere versies nog steviger om scheuren te voorkomen. De luxste golfreistas, de Ping Rolling Travel Cover, heeft zelfs vier soepel rijdende wielen en kan zeer compact worden opgevouwen.

Golfreistassen van bekende clubmerken

In onze collectie vind je golfreistassen van de bekende clubmerken zoals Ping, Titleist, Callaway, TaylorMade, Mizuno en ook van de golfmerken BOB (Best of Bags) en BagBoy. Wij hebben alle populaire modellen zoals de BagBoy T-460, T-600, T-750, T-10 en T-2000. Alle travel covers in onze collectie hebben wielen om de tas makkelijk te kunnen vervoeren. Houd bij het uitzoeken van een golfreistas ook rekening met het gewicht. Een te zware tas kan extra kosten met zich meebrengen. Kijk goed op de site van de luchtvaartmaatschappij wat je travelbag mag wegen.

Tips voor een goede golfvakantie

Golftime is onze partner op het gebied van golfreizen. Een aanrader. Welke golfreistas je ook kiest, je kunt de kans op een veilige reis vergroten. Hieronder lees je een aantal tips voor een fijn begin van je golfvakantie.

  • Laat alle headcovers op je clubs zitten als extra beschermlaag. Wikkel eventueel handdoeken om de clubhoofden.
  • Maak gebruik van de BagBoy Backbone.
  • Houd je golftas zo licht mogelijk. Laat wat clubs thuis en neem alleen het hoognodige mee.
  • Doe de golfreistas op slot. Verklein de kans op diefstal en dat iemand iets in je tas verstopt.
  • Schrijf je naam en telefoonnummer op een bag tag of aan de binnenkant van de tas. Zo ben je altijd bereikbaar als de tas op de verkeerde bestemming terechtkomt bijvoorbeeld.

Voor je op golfvakantie gaat shop je dus eerst bij GolfCenter.nl!