Filteren op

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Formaat (inch / cm)

Formaat (inch / cm)

Windgaten

Windgaten

Opent automatisch

Opent automatisch

UV-bescherming

UV-bescherming

Golfparaplu

Filter

Golfparaplu

Golfparaplu’s zijn geen overbodige luxe. Zeker niet als u regelmatig aan wedstrijden meedoet. Stoppen is dan geen optie, maar jezelf goed beschermen uiteraard wel. Veel golftassen hebben een speciaal vak voor een golfparaplu. De paraplu kan dus altijd mee de baan in voor de onverwachte bui. Zo blijf je altijd droog, ook als je je regenkleding bent vergeten. Waar moet je op letten als je golfparaplu wilt kopen? Dat lees je onderaan deze pagina.

Lees meer

Actieve filters

Een golfparaplu versus een 'gewone' paraplu

Wat is het verschil tussen een golfparaplu en een normale paraplu? Normale paraplu’s zijn vaak te klein en niet bestand tegen wind. Golfparaplu’s zijn steviger en groter. Daardoor blijven jij en je tas met clubs droog. Een golfparaplu is beter bestand tegen wind en sommige beschermen je ook tegen UV. Er zijn single en double canopy paraplu’s. De double canopy paraplu’s hebben twee lagen met windgaten, zodat de paraplu niet omklapt.

Golfparaplu's van diverse merken

In ons assortiment vind je golfparaplu’s van alle bekende golfmerken. Zo hebben wij paraplu’s van onder andere Titleist, Callaway, Ping, Under Armour, TaylorMade, BagBoy, Mizuno, Cobra en Clicgear. Alle paraplu’s zijn van topkwaliteit. De meeste paraplu’s zijn voorzien van ergonomische grepen voor extra comfort. Ook gaan de meeste golfparaplu’s automatisch open.

Golfparaplu bevestigen

Het beste kun je jouw golfparaplu bevestigen op een trolley. Dan zijn je handen vrij en blijven uw tas en clubs altijd droog. Dit is ook handig als de zon erg fel is. Hier heeft u een parapluhouder voor nodig. Deze vind je ook in ons assortiment. Voor Clicgear trolleys is er een Clicgear parapluhouder. Voor alle overige trolleys is de BagBoy parapluhouder geschikt. Als je wat langer bent, dan is het ook mogelijk om de parapluhouder te verhogen. Zo kun je toch onder de paraplu doorkijken om de slagen van je flightgenoten te volgen. We hebben ook een aantal dames golfparaplu’s. Het verschil met een heren paraplu is voornamelijk het formaat van het handvat. Speciaal voor dames is het handvat kleiner gemaakt. Uiteraard is ook het design wat vrouwelijker. Dames kunnen ook prima een paraplu gebruiken die niet speciaal voor dames is ontworpen. Nagenoeg alle golfparaplu’s hebben een kunststof punt. Dat is wel zo veilig als u in onweer verzeild raakt.

Golfparaplu kopen

Doe jezelf een plezier en bestel een golfparaplu!