Filteren op

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Golfhanddoek

Filter

Golfhanddoek

Golfhanddoeken zijn onmisbaar voor de serieuze golfer. Een golfhanddoek kun je eenvoudig aan je golftas bevestigen. Dit is erg handig om je clubs snel schoon te kunnen maken na elke slag. De groeven in je clubblad moeten goed schoon zijn om puur contact te kunnen maken met de bal.

Lees meer

Actieve filters

Een vies clubblad heeft effect op de hoeveelheid spin van de golfbal. Het is dus erg zonde dat een goed geslagen bal niet zo reageert als hij normaal zou doen door een vies clubblad. Bovendien gaan je clubs langer mee als je ze schoon houdt. Zand of modder op het clubblad schuurt over het oppervlak bij impact. Het clubblad slijt daardoor sneller.

Golfclub schoonmaken

Als je het clubblad schoonmaakt met je golfhanddoek, moet je ook goed opletten dat er geen vuil achterblijft in de groeven. De groeven kun je eenvoudig schoonmaken met een kleine borstel die in je zak past of een borstel die naast je handdoek aan je tas hangt. Het is aan te raden om een extra golfhanddoek mee te nemen in een opbergvak van je golftas. Als je in een regenbui terechtkomt of je handdoek te vies wordt, dan heb je altijd een vervangende handdoek bij de hand. Een andere handige tip is om je handdoek aan de armen van je paraplu te hangen als het regent. Zo blijft je handdoek droog en kun je je handenen grips drogen voor je gaat swingen. Zo heb je altijd een genoeg grip en voorkom je dat je moet knijpen.

Ons assortiment golfhanddoeken

Tri-folds zijn de meest gebruikte golfhanddoeken. Dit zijn opgevouwen golfhanddoeken, vaak voorzien van een karabijnhaak of lus. Zo kun je de handdoek makkelijk aan elke tas bevestigen of losmaken om in de wasmachine te doen. In ons assortiment vind je ook tour towels. Dit zijn grote golfhanddoeken die je door een handdoekring aan je tas hangt. Dit zijn ook goede handdoeken om als back-up op te bergen in je golftas. Wij hebben handdoeken van de bekende golfmerken zoals Ping, Titleist, Callaway, Cobra, Mizuno en TaylorMade.

Golfhanddoek bedrukken

Het bedrukken van golfhanddoek is ook mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld je bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Leuk als relatiegeschenk of voor je competitieteam. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op via 033 – 303 59 11 of mail naar info@golfcenter.nl. Bekijk nu al onze golfhanddoeken!