Garmin Approach S60 Wit
Aanbieding! -  110,00
 • Garmin Approach S60 Wit
 • Garmin Approach S60 Wit
 • Garmin Approach S60 Wit
 • Garmin Approach S60 Wit

Garmin Approach S60 Wit

 339,00
 449,00
Levertijd: 2 - 3 weken

Het nieuwe golfhorloge van Garmin, perfect voor op en buiten de golfbaan. Ook verkrijgbaar in de varianten: Zwart en Premium

010-01702-01
Aantal
2_1


 • Gratis verzending vanaf €50, anders €5,95
  Voor verzendingen naar België geldt gratis verzending vanaf €75, anders €7,95.
 • 30 dagen bedenktijd
 • Klanten geven GolfCenter.nl een 8,7
 • Gratis clubfitting in Amersfoort
  Klik hier en maak een afspraak.

Garmin Approach S60 Wit

De Garmin Approach S60 Wit is het nieuwste golfhorloge met meer functies dan ooit. Het is een zeer stijlvol golfhorloge dat ook buiten de golfbaan de aandacht trekt. De Garmin S60 kan ook voor hardlopen, fietsen, zwammen en nog veel meer activiteiten worden gebruikt. De Garmin Approach S60 is verkrijgbaar in het zwart, wit en in de premium versie. 

 • Een 1,2-inch kleuren touchscreen dat ook in het zonlicht goed leesbaar is.
 • Toont alle afstanden die u nodig heeft in full color.
 • Wereldwijd te gebruiken, meer dan 40.000 voorgeladen golfbanen.
 • De Garmin Approach S60 houdt uw slagen automatisch bij voor analyse na de rode met de AutoShot gametracker.
 • Train uw tempo met de speciale Tempo Trainer of koppel de Garmin S60 aan de TruSwing voor nog meer data over uw swing.
 • Makkelijk te verwisselen band.
 • Zeer stijlvol golfhorloge, ook buiten de golfbaan.
   

Garmin S60 Wit: Golfhorloge met helder touchscreen

De Approach S60 beschikt over een 1,2-inch kleurenscherm dat u met aanraking bedient. Aan de zijkant van het horloge zitten drie knoppen; de menu-knop, de activiteiten-knop en de terug-knop. De S60 is erg gebruiksvriendelijk en het scherm is ook in zonlicht goed leesbaar. De grootte van de cijfers is eventueel ook aan te passen om het nog duidelijker te maken.

 

Nooit meer twijfelen over uw clubkeuze

De Garmin Approach S60 toont u de lay-out van de hole met daarnaast de afstanden naar de voorkant, het midden en de achterkant van de green. Met een aanraking van de afstanden veranderen die afstanden in de PlaysLike afstand. U ziet dan de daadwerkelijke afstand die u moet overbruggen rekening houdend met hoogteverschil.

Met een aanraking van de hole lay-out zoomt u in op de hole. Met Touch Targeting kunt u elke locatie op de kaart aanraken voor een exacte afstandsmeting tot die locatie. Zo weet u alle afstanden tot doglegs, bunkers, waterhindernissen en meer. U kunt ook inzoomen op de green en de vlag verplaatsen naar de huidige pinpositie. Kunt u de vlag niet zien? Dan wijst de Pin Pointer u in de goede richting.

 

Verbeter uw scores met de Garmin S60 Wit

De Garmin Approach S60 beschikt over AutoShot gametracker. Uw slagen worden automatisch gedetecteerd. U hoeft alleen aan te geven welke club u heeft geslagen. In de Garmin Connect app (gratis te downloaden) kunt uw rondes analyseren. U kunt hole voor hole, slag voor slag bekijken hoe u heeft gespeeld. U kunt ook de strijd aangaan met vrienden in de Garmin Golf app.

 

Functies van een smartwatch

U kunt de Approach S60 koppelen met uw smartphone om meldingen over inkomende oproepen, tekstberichten, e-mails en andere waarschuwingen te krijgen. Dit werkt via bluetooth. In de Connect IQ Store binnen de Connect app, heeft u de mogelijkheid om andere wijzerplaten, apps en widgets te downloaden. Met de Garmin Face It app kunt u zelfs een foto instellen als wijzerplaat.

 

Leef actiever dankzij de Garmin Approach S60 Wit

U kunt de Approach S60 ook gebruiken voor vele andere activiteiten. Hardlopen, fietsen, zwemmen, roeien, wandelen en skiën zijn enkele voorbeelden. Het horloge houdt ook uw stappen bij en kan waarschuwingen geven als u te lang stilzit. De S60 gaat 10 uur mee tijdens het golfen en maximaal 10 dagen in horlogemodus. 


Categorie
Golfhorloges
Automatische slagendetectie
Ja
Kleurenscherm
Ja
Activity tracker
Ja
Smartphone meldingen ontvangen
Ja

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Soortgelijke producten