Filteren op

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Maat

Maat

Gripdikte

Gripdikte

Kleur

Kleur

Gevoel

Gevoel

Constructie

Constructie

Waterdicht

Waterdicht

Formaat (inch / cm)

Formaat (inch / cm)

Windgaten

Windgaten

Opent automatisch

Opent automatisch

UV-bescherming

UV-bescherming

Sluiting

Sluiting

Golf accessoires

Filter

Golf accessoires

Golf accessoires kan u uw spel verbeteren en zorgen voor meer golfplezier. Bij ons vindt u alle golf accessoires voor in de baan, zoals golfhorloges, grips, tees, golfparaplu’s, golfhanddoeken, pitchforks, spikes en nog veel meer. Ook golf accessoires voor buiten de baan, zoals golfboeken, golfcadeaus, trainingsmateriaal en zelfs een bbq! Alle golfspullen die u nodig heeft hebben wij. Golf accesoires doet het ook altijd goed als cadeau. Een golfer kan altijd wel

Lees meer

Actieve filters

Golf accessoires voor in de baan


Als golfer heeft u veel golf accessoires nodig. Tees en een pitchfork zijn vereisten voor een rondje golf. De pro’s teeën hun bal voor hun afslag altijd op, ook als ze met een ijzer afslaan. Het is één van de weinige momenten dat je altijd een perfecte ligging kunt hebben. Laat die kans dus niet voorbijgaan. Een goede pitchfork mag ook niet ontbreken tussen je golf accessoires. Helaas zijn er nog te veel golfers die geen pitchfork hebben (of niet gebruiken), waardoor de greens beschadigd raken.

Handige accessoires tijdens het golfen


Golfparaplu’s zijn erg fijn om te hebben. Als je regelmatig aan een wedstrijd meedoet, dan zul je ongetwijfeld al eens een ronde in de regen hebben gespeeld. Met golfparaplu, bij voorkeur bevestigd op je trolley, is spelen in de regen geen probleem. Ook een golfhanddoek is geen overbodige luxe. Dan kunt je jouw clubs even schoonmaken na elke slag en ook je bal poetsen voor het putten. Zo heb je ongemerkt toch al behoorlijk wat golf accessoires.

Golf accessoires om beter te worden


Een ball marker kan je spel ook goed doen. Voor wedstrijden moet je jouw bal duidelijk herkenbaar maken, maar met een ball marker kun je ook een lijn op je ballen zetten. Zo kun je makkelijker je putter oplijnen en daardoor gaan er meer putts in. Het trainingsmateriaal dat je vindt tussen onze golf accessoires kan ook een hoop slagen van je handicap afhalen. Je kunt zelfs je swing volledig analyseren met de Garmin Truswing.

Volledige aanbod golf accessoires 

Onze golf accessoires zijn niet beperkt tot de golfbaan. In ons assortiment vindt u onder andere ook een bbq en scooter. De scooter is toegestaan op de meeste golfbanen en op de openbare weg. Zo rijd je van huis naar de golfbaan, over de golfbaan en weer terug naar huis. Tussen alle golfartikelen vindt u nog meer leuke cadeaus. U kunt denken aan een golfspel voor de hele familie, speciale headcovers, FootJoy babyschoenen, golfboeken en uiteraard de GolfCenter.nl cadeaubon. Wacht niet langer en bekijk alle golf accessoires!