Filteren op

Geslacht

Geslacht

Kleur

Kleur

Schoenmaat

Schoenmaat

FootJoy Golfschoenen

Filter

FootJoy Golfschoenen

FootJoy golfschoenen zijn de meest gedragen golfschoenen. Ook een groot deel van de tourspelers kiest voor FootJoy. FootJoy is de absolute nummer 1 als het om golfschoenen gaat. De golfschoenen van FootJoy zijn comfortabel en geven steun, stabilteit en mobiliteit. In onze winkel kun je terecht voor een FootJoy shoefitting, waarbij wij je voeten opmeten in de lengte en breedte. Zo vinden we de perfecte FootJoy golfschoenen voor jou. Op de meeste modellen ontvang je 1 jaar garantie op onder andere de waterdichtheid.

Lees meer

Actieve filters

FootJoy golfschoenen met of zonder spikes

Golfschoenen zonder spikes worden steeds populairder. Dit is vooral te danken aan het comfort. Golfschoenen zonder spikes lopen net wat lekkerder als je niet op gras loopt. Sommige spikeless golfschoenen kun je zelfs dagelijks dragen.

Winter en zomer FootJoy golfschoenen

FootJoy heeft ook speciale winterlaarzen voor heren en dames. Deze houden je voeten lekker warm en geven het comfort en de stabiliteit die je van FootJoy mag verwachten.

Klassieke, sportieve en casual golfschoenen van FootJoy

FootJoy golfschoenen zijn er in vele varianten, van klassieke modellen tot casual golfschoenen die je ook dagelijks kunt dragen. De sportieve golfschoenen zie je steeds meer op en rond de golfbaan. Het voordeel van een sportieve schoen is dat ze direct comfortabel zitten en de stoere, moderne look.