Filteren op

Categorie

Categorie

Geslacht

Geslacht

Kleur

Kleur

Schoenmaat

Schoenmaat

Maat

Maat

Broekmaat

Broekmaat

FootJoy

Filter

FootJoy

FootJoy is één van de bekendste golfmerken internationaal. FJ heeft een scala aan golfproducten. Wij zijn een officiële FootJoy dealer en kunnen alle FJ producten leveren. Ook als het toevallig niet in onze webshop staat. Zo kun je bijvoorbeeld ook de MyJoys, gepersonaliseerde golfschoenen, bij ons bestellen. In ons assortiment vind je onder andere golfschoenen, golfhandschoenen, regenkleding, broeken, polo’s, truien, thermokleding, sokken en accessoires van FootJoy.

Lees meer

Actieve filters

FootJoy Golfschoenen

FootJoy is al jaren hét nummer 1 merk als het om golfschoenen gaat. Dat zijn ze niet voor niets. Vele tourspelers vertrouwen op de kwaliteit van FootJoy golfschoenen. Nagenoeg alle modellen zijn waterdicht en van hoogwaardige kwaliteit. Op veel modellen ontvang je waterdichtgarantie gedurende 1 of zelfs 2 jaar! Mocht je nieuwe paar binnen 90 dagen gebreken vertonen (bij normaal gebruik), dan krijg je snel een nieuw paar. Kortom, FootJoy staat voor kwaliteit en levert dit keer op keer.

FootJoy Golfhandschoenen

De golfhandschoenen van FootJoy zijn ook favoriet onder tourspelers. Het is de meest gebruikte golfhandschoen ter wereld. De FJ handschoenen zijn er in verschillende kwaliteiten materiaal (leer en synthetisch) en voor verschillende weersomstandigheden. Zo heb je altijd de grip die je nodig hebt. De FootJoy WeatherSof, GT Extreme en CabrettaSof zijn de populairste modellen. Op alle golfhandschoenen van FootJoy krijg je bij ons altijd korting. De tweede handschoen (van hetzelfde type) krijg je voor de helft!

FootJoy Kleding

FootJoy is ook bekend om zijn kwalitatieve golfkleding voor heren en dames. Alles wat je als golfer nodig hebt, heeft FJ. Regenkleding, truien, broeken, polo’s, sokken, riemen, thermokleding en nog veel meer. Voor alle kleding geldt dat het voor en door golfers is ontwikkeld. Dat merk je aan de kwaliteit van de gebruikte materialen, de rekbaarheid van de kleding (voor voldoende bewegingsvrijheid) en de duurzaamheid. Alle kleding van FootJoy is gemaakt om je goed te laten presteren, comfortabel te laten voelen en je er goed uit te laten zien op en buiten de golfbaan.

FootJoy Accessoires

FJ heeft ook veel golfaccessoires. Hierbij kun je denken aan een schoenentassen, veters (gewaxt of niet-gewaxt) en wanten. Mocht je op zoek zijn naar andere FootJoy accessoires, zoals petten, schoenverzorging, paraplu of een sporttas, laat het ons dan gerust weten. Wij regelen het graag voor je. Bekijk nu al onze FootJoy golfproducten!