Filteren op

Geslacht

Geslacht

Schoenmaat

Schoenmaat

Ecco Golfschoenen

Filter

Ecco Golfschoenen

Ecco golfschoenen groeien in populariteit. Wij weten wel waarom en als je eenmaal een paar Ecco golfschoenen aan hebt gehad dan weet jij het ook. De golfschoenen van Ecco zitten zo comfortabel dat je nooit meer iets anders wilt. Bestel je nieuwe paar golfschoenen in onze webshop of kom eens passen en laat je verbazen in onze winkel. Ecco golfschoenen behoren absoluut tot de beste golfschoenen die er te krijgen zijn.

Lees meer

Actieve filters

Ecco golfschoenen en comfort

Ecco golfschoenen worden ontwikkeld om perfect aan te sluiten op je voet. Logisch zou je zeggen, maar lang niet bij alle merken het geval. Je voet moet zich niet aanpassen aan de schoen, maar de schoen aan je voet. Ecco golfschoenen zijn zo comfortabel door de pasvorm en het gebruikte materiaal. Het zeer soepele leer doet de schoen aanvoelen als een pantoffel.

Waterdichte Ecco golfschoenen

De meeste Ecco golfschoen zijn voorzien van Gore-Tex. Deze technologie maakt de schoenen waterdicht, winddicht en geeft ze toch ademend vermogen. Dankzij het ademende vermogen kan zweet wel een uitweg vinden, maar water vindt geen weg naar binnen. Betere waterdichtheid is er niet. De schoenen zijn uitvoerig getest in zware regenbuien en slagen iedere keer met vlag en wimpel.

Golfschoenen met of zonder spikes van Ecco

Ecco werkt voortdurend aan het doorontwikkelen van de complete schoen en dus ook aan de zool. Het is dan ook geen verrassing dat de meeste Ecco golfschoenen geen spikes meer hebben. De spikeless zool is zo ontwikkeld dat het grip geeft en comfort biedt. Je loopt tijdens een ronde van 18-holes toch zo'n 10 kilometer, dus comfort is zeer belangrijk.

Ecco schoenen voor heren en dames

Natuurlijk wil het oog ook wat. Ecco heeft sportieve, klassieke en casual golfschoenen voor dames en heren. Je vindt altijd wel een Ecco golfschoen die bij je past. Bestel nu je nieuwe paar en ervaar het comfort en de kwaliteit!