Filteren op

Kleur

Kleur

Gevoel

Gevoel

Constructie

Constructie

Prijs

Prijs

Callaway Golfballen

Filter

Callaway Golfballen

Callaway golfballen worden gebruikt door vele professionele golfers en zijn van absolute topkwaliteit. Callaway golfballen bestel je voordelig bij GolfCenter.nl. Je ontvangt namelijk 25% korting op elk tweede dozijn van hetzelfde type. Callaway heeft in verschillende prijsklassen een uitstekende golfbal. Ook als je beginner bent en regelmatig een bal kwijtraakt kun je dus een geschikte Callaway golfbal vinden. Wil je meer weten over de ballen van dit merk? Klik dan op lees meer. Je kunt uiteraard ook direct alle beschikbare modellen hieronder bekijken en bestellen.

Lees meer

Actieve filters

Callaway golfballen: voor iedere speler een geschikte bal

De golfballen van Callaway worden door vele tourspelers gebruikt, de bekendste is Phil Mickelson. Hij speelt met de Callaway Chrome Soft X, de beste golfbal van Callaway. Deze golfbal geeft je afstand vanaf de tee en controle rondom en op de green. Niet voor niets de keuze van één van de beste golfers ter wereld. Als deze bal goed genoeg is voor hem, dan is hij dat ook zeker voor jou. Wil je minder uitgeven aan je golfbal? Ook dan kun je kiezen uit vele goede Callaway golfballen. 

Gekleurde Callaway ballen

Speel je graag met een opvallende golfbal? Bijna alle typen zijn ook in een opvallende kleur verkrijgbaar. Zo raak je minder snel een bal kwijt en voorkom je dat iemand anders per ongeluk jouw bal speelt. Callaway biedt ook de keuze uit egaal gekleurde golfballen in onder andere geel, rood, oranje, roze en groen. Ook zijn er een aantal modellen met gekleurde vakken. Dit zijn de Callaway Truvis golfballen.

Hulp met oplijnen

Wil je meer putts maken? Natuurlijk! Dat wil iedereen. Callaway heeft een aantal modellen voorzien van een 'triple track'. Dat zijn drie kaarsrechte lijnen die over een deel van de golfbal lopen. Zo kun je makkelijk je golfbal en zo ook je putter oplijnen. Op deze manier word je ook steeds beter in het juist lezen van de lijn. Daarna hoef je je alleen nog te focussen op de juiste snelheid. Ook met je afslag kun je gebruikmaken van deze handige lijnen om zo vaker je doel te raken.

Populairste Callaway golfballen

Callaway heeft diverse modellen met elk andere voordelen en een ander prijskaartje. De Callaway Chrome Soft is de beste golfbal. Deze is ook verkrijgbaar in Truvis variant. De Callaway ERC Soft is ook een topbal en is voorzien van de triple track. Deze bal is ook verkrijgbaar in het geel. Misschien wel de populairste golfbal onder amateur golfers is de Callaway Supersoft. Deze bal is ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is zelfs een iets grotere versie die je helpt bij beter balcontact, de Callaway Supersoft Magna. De voordeligste golfballen zijn de Callaway Warbird golfballen. Deze bal voelt wat harder aan en vliegt hoger en verder.

Bekijk alle Callaway golfballen en bestel minimaal 2 dozijn. Zo mis je onze korting niet...