logo
Gratis clubfitting

Gratis clubfitting

Clubfitting is enorm belangrijk voor uw spelplezier. De clubs waar u mee speelt moeten bij u passen. Daardoor presteert u beter en voorkomt u blessures. Ons doel is om u meer en langer te laten genieten van golf. Dit doen wij onder andere door gratis clubfitting aan te bieden. In onze showroom in Amersfoort kunt u alle clubs testen met een launch monitor. De launch monitor toont alle data over uw swing die wij nodig hebben om tot de ideale club(s) te komen.

Tijdens een clubfitting voeren wij diverse statische en dynamische metingen uit. Bij een statische meting kunt u denken aan het opmeten de lengte van uw hand om de juiste gripdikte te bepalen. Een dynamische meting is bijvoorbeeld het slaan van een lie board om de juiste lie angle van de club te bepalen. Wordt dit een te technisch verhaal voor u? We geven graag meer uitleg tijdens de clubfitting om het belang van de diverse metingen uit te leggen.

Wij vinden het erg belangrijk om u het resultaat van goed gefitte clubs te laten zien. Daarom vragen wij u uw huidige set naar een clubfitting mee te nemen. Wij kunnen dan uw huidige club(s) vergelijken met de nieuwste clubs. Dan ziet u direct wat een nieuwe club u oplevert qua afstand en constantheid.

Wilt u liever de golfballen door de lucht zien vliegen? Dan kan dat ook! Wij kunnen uw clubs ook fitten op de driving range van Golfclub De Hoge Kleij. Ook daar verzamelen wij gegevens van de door u geslagen ballen met een launch monitor.

Maak nu een afspraak voor een golfclub fitting door een mail te sturen naar: info@golfcenter.nl o.v.v. Clubfitting of bel ons op: 033 - 303 59 11! U kunt ook online een afspraak maken.