logo
Gratis clubfitting

Gratis clubfitting

Clubfitting is enorm belangrijk voor je spelplezier. De clubs waar je mee speelt moeten bij je passen. Daardoor presteer je beter en voorkom je blessures. Ons doel is om jou meer en langer te laten genieten van golf. Dit doen wij onder andere door gratis clubfitting aan te bieden. In onze showroom in Amersfoort kun je alle clubs testen met een launch monitor. De launch monitor toont alle data over jouw swing die wij nodig hebben om tot de ideale club(s) te komen.

Tijdens een clubfitting voeren wij diverse statische en dynamische metingen uit. Bij een statische meting kun je denken aan het opmeten de lengte van je hand om de juiste gripdikte te bepalen. Een dynamische meting is bijvoorbeeld het slaan van een lie board om de juiste lie angle van de club te bepalen. Wordt dit een te technisch verhaal? We geven graag meer uitleg tijdens de clubfitting om het belang van de diverse metingen uit te leggen.

Wij vinden het erg belangrijk om je het resultaat van goed gefitte clubs te laten zien. Daarom vragen wij je jouw huidige set naar een clubfitting mee te nemen. Wij kunnen dan je huidige club(s) vergelijken met de nieuwste clubs. Dan zie je direct wat een nieuwe club je oplevert qua afstand en constantheid.

Maak nu een afspraak voor een golfclub fitting door een mail te sturen naar: info@golfcenter.nl o.v.v. Clubfitting of bel ons op: 033 - 303 59 11! Je kunt ook online een afspraak maken.