logo
Golfhandschoenen met korting

Golfhandschoenen met korting

Golfhandschoenen kopen is altijd voordelig bij GolfCenter.nl. Op elke tweede handschoen krijg je 50% korting en op elke volgende handschoen ontvangt u 25% korting. Dat is dus 4 halen 3 betalen. Dit geldt voor al onze handschoenen. We hebben de merken Mizuno, Footjoy, Under Armour en FIT39EX. Deze actie geldt niet in onze golfshop in Amersfoort.

De golfhandschoenen van FIT39EX zijn slijtvast, geurloos en kunnen zelfs in de wasmachine. Ook als het regent bieden deze nieuwe generatie golfhandschoenen uitstekende grip. De handschoenen van FIT39EX zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in 5 unisex maten (XS, S, M, L en XL). De handschoenen rekken iets uit, dus bij twijfel tussen twee maten, is het beter om de kleinere te nemen.

Natuurlijk hebben wij ook de populaire en zeer goede FootJoy handschoenen zoals de; WeatherSof, CabrettaSof, GT Extreme, Raingrip en Wintersof handschoenen. Mizuno en Under Armour doen uiteraard niet onder voor deze bekende modellen. Welk model je ook kiest, je ontvangt bij ons korting bij aankoop van twee handschoenen of meer.

Bestel nu nieuwe golfhandschoenen!