logo
Golf Afstandsmeters - Top 5 van 2018

Golf Afstandsmeters - Top 5 van 2018

Golf afstandsmeters zijn erg populair. Bijna elke golfer heeft wel een horloge, rangefinder of golf gps om de afstand naar de vlag en hindernissen te meten. Er zijn erg veel verschillende producten verkrijgbaar. Wij hebben de 5 beste golf afstandsmeters van 2018 voor je uitgezocht.

5. Garmin Approach S10 - €159 (verkrijgbaar in 3 kleuren)

De Garmin Approach S10 is een perfect golfhorloge voor de golfer die een eenvoudig te gebruiken afstandsmeter zoekt. De S10 geeft de afstand naar het begin, einde en midden van de green aan. Ook hindernissen en doglegs op meer dan 41.000 vooraf geïnstalleerde golfbanen wereldwijd worden getoond. Je kunt je score eenvoudig bijhouden en het horloge gaat tot 12 uur mee in GPS-modus.

De Garmin Approach S10 is de eenvoudigere versie van de S20. Met de Garmin Approach S20 kun je ook de pinpositie verplaatsen, je slagen automatisch bijgehouden en de S20 heeft een activity tracker en kan smartphone meldingen weergeven.

4. Nikon Coolshot 20 - Van €199 voor €189

Wil je alle willekeurige punten in de baan kunnen meten? Dan is dit een erg handige afstandsmeter. Met de Nikon Coolshot 20 meet je eenvoudig afstanden tussen de 5 en 500 meter. Deze rangefinger is makkelijk in gebruik, licht, goed te gebruiken door brildragers en de First Target Priority voorkomt dat je de verkeerde afstand meet. Een rangefinder is ook erg handig tijdens het trainen om te oefenen vanaf exact 20, 30, 50 of 100 meter.

3. Garmin Approach X10 - €179 (verkrijgbaar in 3 uitvoeringen)

De Garmin Approach X10 is net wat uitgebreider dan de S10 en is een stuk compacter. De X10 heeft een touchscreen, geeft ook alle belangrijke afstanden weer, laat je de pinpositie verplaatsen en houdt je score bij. Dit horloge is ook in een XL variant te krijgen voor golfers met een brede pols.

De X10 is een eenvoudigere versie van de Garmin Approach X40. De X40 beschikt ook nog over een hartslagmeter, AutoShot™ gametracker en activity tracker.

2. Garmin Approach S60 - Vanaf €449 (verkrijgbaar in 3 uitvoeringen)

De Garmin Approach S60 is het meest uitgebreide golfhorloge van dit moment. Deze afstandsmeter heeft een full colour touchscreen. Met touch targeting kun je de afstand meten tot elk willekeurig punt in de baan. Uiteraard heb je alle afstanden tot de green, hindernissen, kun je de vlag verplaatsen en houdt het horloge automatisch al je slagen bij voor uitgebreide analyses.

De S60 is ook te gebruiken tijdens trainingen dankzij de Tempo Trainer en mogelijkheid om te koppelen met de Garmin Truswing. Bovendien kun je dit horloge gebruiken om andere sporten bij te houden zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, skiën en nog veel meer!

1. Garmin Approach Z80 - Van €649 voor €629

Zoek je een combinatie van een golfhorloge en rangefinder? Dan is de Garmin Approach Z80 perfect voor jou! Deze golf afstandsmeter meet heel nauwkeurig alle afstanden tussen de 25 cm en 320 m. Bovendien zie je door de kijker een full colour 2D baanweergave op meer dan 41.000 vooraf geladen golfbanen wereldwijd.

Zo zie je afstanden tot hindernissen en de afstand tot het begin en einde van de green. Ook zie je waar een afslag met je driver ongeveer uitkomt, wat par voor elke hole is en waar de vlag is bij blinde slagen. Daar komt bij dat het beeld wordt gestabiliseerd en de laser rekening houdt met hoogteverschil. Dit is eventueel uit te schakelen voor wedstrijden, zodat je de rangefinder altijd mag gebruiken.